返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
: k) s. x* G" ?* u9 l0 rgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
公仔箱論壇2 y" \- S; l& L
www2.tvboxnow.com& X0 |: `- a) n/ ?
成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 v' e/ Y7 t. @
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

. ^; A1 @# J' \公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
% |2 K* r/ y3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

) q- E" c& t! M, D& @3 K

5 y2 M( |/ H6 t7 `0 B成半年無見,好開心見番你。公仔箱論壇. z" d6 Y5 j. U% j6 a/ y( L
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。- f7 S1 w' [$ p$ D8 E
4 S) h. n( u" g& @" l+ Mleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {9 _1 G, u' `2 }

+ a6 j1 I7 ^/ R6 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
3 v7 s3 K4 g* E4 o另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
$ \0 Z6 D. ]/ |" U) Z2 H$ d% v( F7 k公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
: m8 o. a  ]) A- y! V公仔箱論壇8 I; g' d0 B* c. t
女工要著吊腳褲架咩??
$ F* Q. C. L% y+ Nwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇1 s( x6 f* }$ H# b! {. k; o
/ U) i9 R  c# nwww2.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇3 z6 X" \# T2 P/ R2 `. Z
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
6 U% ~! ~& H! i+ |4 }, l4 Lwww2.tvboxnow.com
7 t5 o/ l2 s( H$ @) ?  ]8 g! U$ o" fwww2.tvboxnow.com其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a6 Q6 O2 V& X2 t; ]$ b" U" m

: Y% K" H; g. |5 L: I+ ^5 E* y, @tvb now,tvbnow,bttvb
) x1 }( |" T+ I& O( {8 u4 u/ h你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
9 J: s6 x% ~9 x! U/ N) v! C公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
/ t9 v. f) G. C講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
2 o* t% W0 w- D* d! g) V4 ~tvb now,tvbnow,bttvb2682931公仔箱論壇) l8 I6 A! I0 ]6 _
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!www2.tvboxnow.com; B7 U: _4 t- _$ K; F
) \6 R$ Y& S9 S' R
7 J# Z& Y9 f. T/ [tvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!www2.tvboxnow.com9 L! N; _, }! b; I! E+ a
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
2 d! b7 F4 D. ~# x" xleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
公仔箱論壇( A9 ]; W) b' U6 @

0 X% V' i% T/ D1 p3 w話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
www2.tvboxnow.com2 z# V0 c  N( v, N

5 B9 a( h" g1 @4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添% M8 Y: f, o* a
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
* [: \% b5 [- R/ J* v& Z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" X# f5 R, q7 J0 M" u# }
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
8 M3 o5 r0 @+ z: S1 Gtvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
4 V/ `! P1 P% q, ?; Y! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T1 q; ~5 l3 q$ d9 ?" C

! k7 ?4 _2 S: ?9 `tvb now,tvbnow,bttvb係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........