返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:06 PM 發表

呵呵....别当真~~
你。。你。。你。。又呃我感情。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:18 PM 發表

88~~是啊~多下要走了....去看戏~~:014:
哈。。哈。。我看左你的相喇 。。几好样喎。。
原帖由 walala 於 2008-3-12 09:22 PM 發表
我要闪了。。。你们慢慢聊

等下再来
哈。。哈。。你来个阵。。就到我走啦。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:24 PM 發表

你还像在讲骗话....
你就是我要找的个套鬼戏。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:23 PM 發表

你之前又讲睇鬼戏~
咁我钟意看鬼戏嘛。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:31 PM 發表
你们的鬼戏上映了...慢慢看吧....
我走先~明天在聊~~
吓!!!咁快就走。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:40 PM 發表

你千其米走呀~!!!你再走就没人啦~
哈。。哈。。未走住啦。。等啦啦来到我才走喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:47 PM 發表

BB又走米天~~:019: 得番我俩.........
系喎。。你唔讲我心情都没咁
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:55 PM 發表
冲凉先,多阵再上来......
哦。。我刚刚都想去冲凉了。。

一阵再讲过喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 10:48 PM 發表

我冲好啦~舒服~
哦。。冲咁耐架。。我都看一个节目了。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 10:57 PM 發表

睇咩节目呀???5仔系ma~
哈。。哈。。你都系唔好做和尚喇。。

是综艺节目喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 11:19 PM 發表

吴宗线既???
唔是喎。。是国光帮帮忙。。:014:
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 11:24 PM 發表

呢只都唔错wor~几搞笑下
是啊。。之前有一个叫。。女人说了算的重搞笑啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:53 AM 發表

如果不是去:sleeps: 的话,就是去:onion10: :onion10: 了........
哈。。哈。。你这排身痒定喇。。
原帖由 walala 於 2008-3-13 10:47 AM 發表

不要乱想啦~~~~
我重以为啦啦兄想整番人鱼交X相给我地看呀。。真系吓得我喇。。