返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
+ H1 T/ y5 X6 Ftvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
+ @+ O" u3 @7 w% w3 Zwww2.tvboxnow.com
$ F! }  d4 a' O" Q- w我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
/ v& U$ J! Q, D& z$ Dlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
  T  e& @+ s8 f* C( ?% U. O+ {9 S
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
2 A! u; Z4 k# Y$ b公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb- E4 V' S9 ~; l7 l
我推「天與地」
& C& \5 I2 ~+ zwww2.tvboxnow.commoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
公仔箱論壇/ K* h8 @  f) M5 B7 o
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道' v' h* Y5 C# C$ y' ?" I$ q" y
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
" I4 d- p3 g8 F5 ~# H, r# ?
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
* M' [2 n! C, _" p, M+ J公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
& k' j0 u) z4 K' z: `* {0 J
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
www2.tvboxnow.com0 m5 f; E" g% v/ W, W
% h, K5 J1 S9 a0 A" u! ^/ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www2.tvboxnow.com$ k3 {4 Z" t, P$ Z
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
" M7 _) m! b  _! g9 g& E' ~公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
) ?' N0 k( j/ `( u/ i5 V0 M# ~4 Ctvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% a- y3 W- b, S, z; M5 a2 k. {
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
6 M7 }6 e& Y6 P* w$ qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C. m  w+ m1 d4 c/ G& ?7 a
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
" g# G, v0 G* N: ?' U$ q6 p) q
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
6 ]0 h# g1 v7 U% Alhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
www2.tvboxnow.com6 }3 k* n, g/ i3 B. o1 p; ]8 n
0 ^4 o3 \& k% _0 t; D2 @
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
$ g. Z6 q. v& qtvb now,tvbnow,bttvb; x) B3 v8 d% y1 R2 B. m' P$ T
/ H8 Y4 o, A2 Z' o0 C
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...# x& F0 W9 _0 }

1 U$ f$ X9 q0 H我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......' c  B0 P9 x3 x: \  F+ t& [
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
, j& C+ i, @# U3 @! R% N3 Cwww2.tvboxnow.com甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛公仔箱論壇: Z$ ]/ g6 \' D5 }
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
1 E, g; e9 u. h$ W公仔箱論壇公仔箱論壇" _; [! p, q5 G# N
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
( ^/ Z8 B& R) y, B3 m5 a, dwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
公仔箱論壇' j8 J4 W7 X9 l+ J9 x/ [
我都是网盘连接下载的
6 G6 c" b/ @+ t1 u- [: c$ [相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
, m2 l3 Y# f, `( |9 @甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
& j  @4 B9 K; @" R$ M6 a7 ^" }0 Twww2.tvboxnow.com毕竟HK现在其实得一个免费台tvb now,tvbnow,bttvb$ V& ]; U6 i0 y5 i! [0 A
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
2 F& i) Q* k2 h1 d# e. `, {- y
tvb now,tvbnow,bttvb( C2 a. }* @: E# z+ X
所以依家人地咪播「西遊記」囉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R) s' s8 V$ `

6 l) a" F4 i8 U公仔箱論壇所以依家人地咪播「西遊記」囉
2 G% N; {/ |4 u+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
www2.tvboxnow.com* E( w# l" t: W4 V7 v: \8 H6 O
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
" m/ C, U, Z+ s/ p+ D" J. UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。基本上都保持水準嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 W: v) @" u0 E% B) {
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口