返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 ( m* ]  C1 Q# P6 n1 E2 R, |1 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y! m: c" C+ o7 A3 @8 Z5 g
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
+ f& w. Z8 m% d1 C3 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee& Z1 f: X7 K# a. X, o% w2 T$ q
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
2 h6 H+ g1 H  k/ U" E/ |0 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。p版主榮升,一定要送大禮 公仔箱論壇6 \* N6 O" o* i) M

9 R9 \2 Z+ \& m" j0 [小便版,係咩版嚟架??hahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 _0 ]0 U& R  ^7 f9 j# Y& i9 g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q! T- h1 x+ ?! p% W! A
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
. Y, a4 s' m+ j$ g3 D% T% p9 r/ Xtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
9 d6 r/ d( l0 ~( btvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XD
% W" b% v( z! `) B/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, j/ X7 \7 a" D: C9 C( A! U; F( awww2.tvboxnow.com好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
5 `% ^& A) T  R# m0 Uwww2.tvboxnow.com尤其約定!!!
* g" x8 T# @- }) d7 m. M5 Iwww2.tvboxnow.comlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
  e0 ]. e/ S7 g2 Q' H+ F2 ]很好聽$ A: e4 \$ i% [/ s
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,& r$ r) U/ S! ?( }
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

( X) R5 X. S& n! \  u9 K) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, ?. ?; B' O0 W8 s* STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
好好聽啊!
: y! _- h; Z! A0 B$ o. s- m公仔箱論壇尤其約定!!!公仔箱論壇( Z; X+ J* ]2 }3 ]% m9 w: h$ l
love it~~公仔箱論壇$ T2 \9 @$ b0 V# u8 Q  Z" U- H# q- R
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c. M# F5 f: K5 K

' }& }+ J; B" W: {* S7 L1 n好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
& I6 f8 b+ {: k" htvb now,tvbnow,bttvb很好聽
. ^) s% y, h: F, A8 aSupport !
, N; X- g- ?  V& Y3 n元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
" X+ w- a) {( Z: E我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
3 @, F0 W3 V$ `1 s9 {, Xtvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
2 y5 c6 C) z5 W; n+ j2 k公仔箱論壇pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
7 U: |; c5 f3 P( [  G4 P8 O4 \9 [1 X: O3 }哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
1 f! \/ w1 v! u公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
" q  d3 Y) f4 U+ q- W8 x% _www2.tvboxnow.com
: Q6 z, {( [; Y6 Z5 W( q& ?* q

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇" E: m$ n$ x4 s  o, y3 U
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 9 f* _. f8 ?  o& e( f; l7 o" a
tvb now,tvbnow,bttvb: D( z& `0 V8 t5 r6 r7 _
uD3AKIufams6 P% p8 P$ T) F8 ~9 X' C$ r
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F# L# k: t4 Y2 o
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結$ `7 }5 Z) g. I( M2 l: L8 ~/ b( |
我諗pull3版主唱會更有感情!!
8 y( z7 H  U- q3 D/ Y7 t& b" N2 Wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇+ @: P# i$ ~+ l, K9 \* \
謝謝收聽!!