返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 0 j* U3 p2 m4 m* D" }
公仔箱論壇* v" \; \* X* X6 W; }
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
0 C+ h+ Q, t! {公仔箱論壇見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 }6 R3 I+ z+ |9 V" L0 I  \% I3 q! X
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
3 L0 P- A3 J/ {* gp版主榮升,一定要送大禮 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 J+ T! u4 q7 W2 H  H& l& J

5 k" Y8 `$ Z# P9 n' G6 B0 M/ z: \4 K公仔箱論壇小便版,係咩版嚟架??haha
9 C$ R8 |+ g- t& I, X9 `tvb now,tvbnow,bttvb
" g! ]) E# R  d謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!公仔箱論壇* S$ r% }* j5 M9 R: Q' m
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
! T4 x7 F, N8 `, k: f
版主大人,叫kily得喇!!XD
( g( x4 X' [( b0 _1 Y, @
9 `7 m- X, N# U% G: d; ltvb now,tvbnow,bttvb好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p4 I! P# _, a' W
尤其約定!!!tvb now,tvbnow,bttvb. C2 m' A% J6 c/ u
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
$ u7 T+ \# {* Rwww2.tvboxnow.com很好聽
  o) @( F2 \" x4 otvb now,tvbnow,bttvbSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
3 j  V) P8 ?& Q- w3 f/ L9 ]但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

5 `% z8 e# R; q  i: [* Btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. A: A1 H+ g. s! n$ ?2 h+ n
好好聽啊!
1 f  Z7 u; L6 W1 F7 V公仔箱論壇尤其約定!!!
; W/ [5 @+ R1 k5 v* i2 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~
$ m0 a( O% X% b) awww2.tvboxnow.comla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
公仔箱論壇3 z2 @2 m* {/ n( M3 i8 H- \
; L# y2 B3 M0 E( K7 b/ _0 q
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。www2.tvboxnow.com" t+ M+ P' E5 W% v( g; i- w
很好聽
& q+ X' E) ?, C" OSupport !tvb now,tvbnow,bttvb! w% R4 t, q6 i" x" S! M0 Z3 U
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
8 V5 d2 ?; c9 b9 ]% C我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
, x% F; M+ h1 e4 P4 S公仔箱論壇但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
3 L/ y' R3 d7 x: B4 Fpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }0 `" W! l; c( [7 H' |
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. www2.tvboxnow.com# K' h2 l) S" r) x# Y" x! }$ U
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# ?+ D- y: J" W  Q
0 f. x' X2 B7 M4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 3 k* m4 t! G; J* ^  n, f
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 6 g% k) N0 d2 ^! x

0 B' T* y$ u/ p3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。uD3AKIufams' H" W7 K8 N* Z; {$ B6 Q
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
. |# v$ E$ i$ P2 \( h6 Q* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X$ Z% T  O# E9 L4 l
我諗pull3版主唱會更有感情!!www2.tvboxnow.com3 P( |2 B; g  O9 Q5 I
; I4 M$ ~7 f4 [; b* B( i: Y7 N: H
謝謝收聽!!