返回列表 回復 發帖

[英超-红枪蓝狮,伦墩比试- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008年3月23日[星期日], 香港時間-凌晨11:55分開賽

车路史 阿仙奴

[英超-第三十红枪蓝狮伦墩比试+区]

日期: 2008年3月23日[星期日], 香港時間-凌晨11:55分開賽

地点: Stamford Bridge Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

★★★ TVBNOW 論壇[大战,估阵容有奖游戏] ★★★

哈哈!呢期我唔会估计阿仙奴阵容!
开放俾大家估下!

估中阿仙奴/车仔会员可以夺得

-->功勳 +25 點 + 奖杯一座

:onion14: 但必须侅比赛前3粒钟估中!

(唧係话:截止时间2008年3月23日[星期日], 8:55p.m分)

欢迎大家踊跃参加!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一個支持~~:014:
是不是要估兩隊陣容.還是估阿仙奴一隊喔?

支持支持呀:024: :024:
功勳 +25 點 + 奖杯一座 好吸引呀!!!!

留个空位先,做RESEARCH先。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-3-17 05:27 PM 發表
第一個支持~~:014:
是不是要估兩隊陣容.還是估阿仙奴一隊喔?
哈哈!就两队都得拉!
估中一队25,估中两队就50
多谢嗮Wood兄支持!
原帖由 canz85 於 2008-3-17 05:56 PM 發表
支持支持呀:024: :024:
功勳 +25 點 + 奖杯一座 好吸引呀!!!!

留个空位先,做RESEARCH先。。
哈哈!华仔都赏面,真係好开心
唔记得同大家遘,
呢個游戏係开放俾"所以球迷"参加!
哈哈!我o念暂时大家都等呢個周末先估阵容!
因为之后有可能有啲球员会冇落场!
哈哈Tanina兄,
我嘚唯一优势系有多车仔"休息"多四日!
希望阿仙奴呢个周末可以踢得醒神D啦。。
车仔同热刺4-4大战之中有几位球员见黄,
而体力方面应该消耗唔少,
阿仙奴有望客场报捷!:onion14:
24.Almunia

3.Sagna           5.Toure             10.Gallas         22.Clichy

27.Eboue        4.Febregas          16.Flamini       13.Hleb

25.Adebayor        11.Van.Persie

評分次數

• jacksonkua

这场球arsenal占优!
吃球肯定没走宝
I PREDICT

CHELSEA
Cudicini

Cole
Carvalho
Tery
Feirara

Makalele
Ballack
Cole
Lampard
Essien

Drogba

ARSENAL
ALMUNIA

SAGNA
TOURE
GALLAS
CLICHY

EBOUTE
FLAMINI
FABREGAS
HLEB

ADEBAYOR
V。PERSIE

評分次數

ARSENAL
                             24.Almunia

3.Sagna           5.Toure             10.Gallas         22.Clichy

27.Eboue        4.Febregas          16.Flamini       13.Hleb

11.Van.Persie

25.Adebayor

評分次數

arsenal
               almunia
    sagna  toure gallas  clichy
   eboue  febregas  flamini  hleb
              bentner
             van persie
chealsea
                gudicini
    a.cole  calvarho terry fereira
     w.philip  lampard  essien
      j.cole   drogba   kalou

評分次數