返回列表 回復 發帖
! B2 h- E5 r7 C' @0 ]1 z
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
8 i; ^' k- J5 K/ q5 O& C- R/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我唔係嫌美儀老啊。5 ^2 }+ Y( D/ @9 H* E
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 k5 \# {) b: k- B+ _. t( B

* }5 W+ Z# ~7 l+ f) c: r9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係6 E' ?& J" r, w. }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 www2.tvboxnow.com* T, [; R% b) I" Q7 n

9 e9 ~# p3 t9 z$ P" S* N# G
, e) f8 E+ H+ u1 v; D

% t0 E  c0 W$ Z. {, M. N( f不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲www2.tvboxnow.com8 a+ z2 v8 n# L5 N0 K
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
公仔箱論壇& X! a. b( P) E# L; m: ~
唔.....
! H- \7 K8 ]( r5 Q0 u9 Y美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
/ s' @7 ^1 K+ ?( q0 H  S0 j- _7 Y; K7 Y& L' E
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ^; K/ L7 z. _) `/ J8 K
# o8 O/ N% K2 j2 B8 q. f- Wleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
9 ?& b& F) t: i0 U5 K+ w公仔箱論壇
+ _/ f$ j8 q8 N) B! j; Bwww2.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
% D3 q( e/ z- b2 B! m6 k5 R" z
唔.....# E, n0 M  [" J8 K9 F7 H6 J9 m
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
; r: F+ s7 r& c2939556$ j4 f) g$ Y/ A! T7 P
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s: p- k4 d! J
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l9 }/ N0 k$ f0 `

5 `$ @: R( x, a7 S- wwww2.tvboxnow.com咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h& R+ v/ i' z; V; B# B( C
7 d" J/ r8 F4 z3 b/ B; D+ n
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢www2.tvboxnow.com7 |0 f2 @  G5 m/ h) r. a
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www2.tvboxnow.com' U/ r9 b8 t) [- Q: N: c

- k0 g0 Y2 ]; t, p公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvb now,tvbnow,bttvb8 B4 Y$ l8 r6 `6 d, N

: D2 t% V5 w9 @2 x6 K. FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' \2 Z  U% X7 K+ ~公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
3 w- a9 O1 X; F. w- p  N
2 n1 v% P" K% y+ s# p& q有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c0 p- W! h; h( A2 V
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
7 L* t) d0 p  I9 b& ]- {嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb8 g0 Z5 T, c) j9 p1 i1 W* |; v

\  g9 d+ P0 D+ q( {8 E4 swww2.tvboxnow.com3 S  P' p" |. Z% H. l2 `
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
% w5 c7 k! c2 Y0 [6 h* rtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com0 f4 M' r) R! u, p* W/ F) g
有大佬撑住咁就冇有怕:
0 X4 f: ]; w$ Zwww2.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s4 v( r' d2 G* y8 O
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...! T# W4 o8 E) r9 {' h/ ~3 \
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
# H7 h, }% Q' o  _; a' W! htvb now,tvbnow,bttvb哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
1 x- h: i& ?- U& }

% i# l" z" |! B* ^: E5 p3 y我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"1 J7 `0 C* ~2 F" q1 @
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
2 x3 M+ P! B: C4 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W0 _; {, @3 X# R; t6 b
, }7 _8 O& }( o$ i! C/ k& o
( Z$ ]4 O, f* {哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
( {  C  f9 L  d/ |. awww2.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
1 \8 o* V9 A, _- o9 s) v公仔箱論壇我預設嗰個反而唔係呀..
. {, A( p; x  _

, T! E1 j0 g, A/ d; k) G" s3 u1 ]咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
4 ^8 L' {3 u1 X; a4 D公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
6 z9 f6 C8 O& a; _4 ]! ]啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: y: `: `$ g- _7 t9 n" o# o* s
www2.tvboxnow.com" x  [; F6 A+ e1 u' i
補充茅山聖物紅肚兜www2.tvboxnow.com" `- {& a- {+ M- W  z2 ]
8 E6 l$ _% T$ N$ i* `) b9 d
: j5 |" J4 ^# z! y6 n5 H0 a( c! i
) t, j/ S" a; n, Pwww2.tvboxnow.com
; k5 h0 l. S: l: W9 g" O% fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!tvb now,tvbnow,bttvb9 f; e" k4 x. A- w) j- p  f0 Q
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
0 v* \5 G- T3 M1 e公仔箱論壇哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www2.tvboxnow.com9 E) U. g1 u. M+ j1 I5 f
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
" c6 ?0 t# L- o9 S4 Ltvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
/ W) h) Q0 c5 \$ A* r記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
$ X! L* c3 e3 p+ U' dleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
; Y# |, j1 ~2 F# s* v/ }# L3 Vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 L' D. p/ d  `2 H1 j# o8 j
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
7 Q! U( }+ E, ^- \www2.tvboxnow.com* c( _* I. G6 g
釘姐的背面0 t7 m4 S! A- z8 i