返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
! \- ?! L4 ^9 [2 O( s公仔箱論壇因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
6 o7 }5 {9 T/ i+ f+ z1 R5 u; O( J  x" t因為近期劇情真係超悶..........., @) f4 a8 P4 S7 g' T
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
公仔箱論壇+ W0 l3 r7 M3 q

, N# \0 r& Z# Z* P! D4 ]" g+ \  |www2.tvboxnow.com我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
+ ^; T9 n: B# w" U3 d% J3 x0 j我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
! d% b* a0 m2 h% ?8 k. u6 U- g公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
! s) i% ~: I' x6 E: g2 s2 X

h5 ?! y1 _& v/ |: F4 ?8 \! m9 zwww2.tvboxnow.com.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
0 T$ X# d1 \( y公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
5 A2 v3 h, ]( s1 q' \6 s7 P( ewww2.tvboxnow.com
3 F5 `, G, |- n  j千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
tvb now,tvbnow,bttvb+ O# V1 o& }6 R) D2 v0 c0 s
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。$ Y( f& F$ H* ?4 Y
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
9 p5 Y: d; Q, u0 P9 z8 T8 Gtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com4 k3 [% t+ U: D& n
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
& L5 e1 j( ]8 ~) @tvb now,tvbnow,bttvb8 U6 m" x3 o, a3 m5 `
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^3 W$ H1 E! U$ b$ |
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
www2.tvboxnow.com* K7 G5 Q! H) T) k2 s  ^! Q
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
) S% C, n: k0 V  y8 s
" n! X* ^( c( h; p+ g公仔箱論壇.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
, k. i2 Y# G1 W/ d/ Q大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
/ b, `# b1 \. o' G0 V! r/ A
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w7 X  r3 `; y9 Q
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙公仔箱論壇3 Z1 N- P" y* F
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
8 x) [1 t; k, ]# m. [! }

+ S9 g, H; T7 L我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
( O; g" l$ ]: ]* ~$ C. E公仔箱論壇公仔箱論壇/ R, x% f3 F" H2 i" {) @0 Z
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. www2.tvboxnow.com8 W# Y) s# B' B/ m3 |( p! Q
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
4 M: @5 l" P/ a. k5 E6 P
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
6 F( r# g/ G2 p# b5 _5 X$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講
5 @! x& M) Y2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
* m  q- Y) J$ _" m公仔箱論壇點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽