返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
5 }) t% p3 f5 p6 b公仔箱論壇因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.tvb now,tvbnow,bttvb+ ^3 i% q1 {1 d  H! a
4 |3 Z4 s9 u3 v9 N
, j/ b2 d! |9 U1 v& _9 |公仔箱論壇
8 h! }) a4 w8 \# W* _1 Q4 {+ S公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
7 \$ O1 k. A$ V4 E3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 t( Q& Y6 d# b/ T: @& m+ g不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
tvb now,tvbnow,bttvb1 p6 s% h" W2 H7 ]

) Q+ D! s0 @8 W, U1 j5 {7 A佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
4 h! F6 V+ ~& |4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
. [" N# h7 W5 U! M公仔箱論壇男人到30歲後會開始脫髮...
* P4 ~& K8 B# g4 g3 R; l3 Ntvb now,tvbnow,bttvb還是不明白為什麼女性髮型!
tvb now,tvbnow,bttvb2 ^% F; ^( e% g
男人到30歲後會開始脫髮... www2.tvboxnow.com6 [" P* W5 D9 _
還是不明白為什麼女性髮型! 公仔箱論壇' K/ y5 q5 N7 \7 U0 A
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
www2.tvboxnow.com, h5 u6 p$ O( I
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
8 t3 M8 _( x8 {) r& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 L( \1 }3 x4 e5 X) wtvb now,tvbnow,bttvb
0 A3 y$ N" u5 E) b9 l
. M: T6 D. O$ s, G佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' W3 k8 e) }7 G6 R6 c, X  Y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u. L+ s5 @9 n
tvb now,tvbnow,bttvb8 K# r  H; }0 k5 Q- Q4 X, {) ~
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www2.tvboxnow.com( T+ v6 S% K6 X. X3 k
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
: U: z+ c/ u9 S& T; ~公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
: o4 {: n3 e7 e
我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb2 U) j& m+ v/ O7 r, W- c

5 K# }, w9 }9 d- e/ Ywww2.tvboxnow.com
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
& p' \9 m- D  Z9 k% {lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
! O% i  B+ |. m/ E* ]6 [貓姐要求好高咁噃。
: L* e0 N$ K; `$ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?tvb now,tvbnow,bttvb6 H9 _# l+ x" j8 C. y: t& N9 c
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
www2.tvboxnow.com! n( Z% P) e* ]) |- L

7 E- v, D3 H; x  `$ l2 Z, w/ ktvb now,tvbnow,bttvb不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
% l* }7 @4 x( M: k1 M$ {# T公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
6 t' p2 |  L* c& b* e公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 C6 T) \1 w* W: Y; \- m
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O; t/ j( d  e# u9 B& o& m- f/ i- X
我諗唔會啩,又爭家產呀?+ {0 u4 M8 H/ R9 I
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
: \6 S  B; V0 _: u( ]) P. f  }0 pwww2.tvboxnow.com不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 ) I  R. [  {8 R6 p4 ~- b- S
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。