返回列表 回復 發帖
+ x3 f' ^) [- c$ G2 e$ _* rtvb now,tvbnow,bttvb咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
. o% i0 y7 v* Q的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
# U9 {7 v' M% i29420042942006! D; q4 T0 x: ]! W1 o
29420050 `, l5 Y4 R3 ~1 u
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
3 `+ m& h9 N; Ktvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 Q( d( v0 }" n* x0 w  J
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 |, t/ W2 Q" z# a; c8 y2 ?
pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F* S- A; D/ f# ], |" Y' E
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
# H0 Y3 o* j0 e) \認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...公仔箱論壇; n4 B4 X5 v: J. A: U
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
9 w+ q$ {9 P' c4 X; [1 b- H7 I公仔箱論壇認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...7 n3 ~" [" O* r0 g0 H
最後期待這套勵志 ...tvb now,tvbnow,bttvb/ ~& @0 C1 M) }; U3 m
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
. w7 h! R1 B" V! b6 {6 F公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
! r8 I( J* ^; T2 u# f$ E) ~係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
1 O) ^6 I" F. b9 B/ ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
8 \+ Z' n5 e$ X3 P/ |
" s* z2 `. ]+ {因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X( W( C- h) ]' a6 X
公仔箱論壇! ^, J. W( q0 e" @# f' B3 `8 e/ [
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。www2.tvboxnow.com* f9 j- P% L' r( Z/ M4 @
公仔箱論壇: p% t' x  D2 ^: N$ j! s: k, z
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [4 A4 d2 k$ G5 G: E; u+ C
& o0 y& g1 h6 c1 m" L( M/ S
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
7 J) g8 s& F8 K# j. H" R: q/ P大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
1 y! |, o: [2 }4 D/ |7 ]1 t4 v公仔箱論壇唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
* ^# U7 H: V. w1 |& N; Jwww2.tvboxnow.com想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
' m' {  H* h* O2 F8 a/ l公仔箱論壇

- O0 o1 P( x8 ~; D! rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
4 V$ p" H" K3 Xtvb now,tvbnow,bttvb除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
公仔箱論壇' r* B9 ~2 f# B0 `2 d
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
; F7 a/ L7 |' N想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
5 D3 W' m: S9 D8 _. z. k公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u/ i8 H  p8 H! Z1 Y& r
! f; g% a3 l3 K2 X6 e8 p
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L4 e5 E2 O: J! R, U
tvb now,tvbnow,bttvb- y6 G) `- \0 @9 z
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 7 C6 S! h! C* |* |; V9 ]
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
% s1 R, t& D+ M' |' @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
# O/ ^5 @  {, p- Y公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ j( i$ k: K' i3 Q  d8 l$ ^
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
- \9 ]" u2 |8 c" `+ g5 ~公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {/ w. w4 x6 A" k3 P& r, A
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
公仔箱論壇, k# N- s2 L2 S1 L" E1 E5 \
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
4 _5 @7 |: Z  k) v! G0 Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件