返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
6 r. ~+ ^; `+ ~www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
www2.tvboxnow.com! T. q, D! N) Q) R) p
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 o0 A5 ^7 e* H
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
" V6 I; s" ?: V" @' `1 P& h" X公仔箱論壇8 q% ^* B3 l: m" U
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。公仔箱論壇2 L, `& l; n( x4 ~( |1 m$ R

" n$ W7 o, o8 C% j9 V7 S: M公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。www2.tvboxnow.com+ O4 S9 i$ j- _# \( Y: e' m
, w; V9 B, M2 R3 P2946638. S& n: L) V" ]5 l
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
* S( ?" t" K6 l/ }  q% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 j- i& d% Z3 [) A# T
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
8 [' Y4 C3 g  R4 u7 @' K4 D1 @tvb now,tvbnow,bttvb2946635www2.tvboxnow.com: P/ N+ G: S$ I# p9 ?0 t& s
2946638TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f$ h% v# a7 g+ a3 F+ I
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
7 L& e: X/ [1 b/ S6 N咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
, U. O/ U. j. l! z# {% k
/ v. i: P; {( T/ H/ Ytvb now,tvbnow,bttvb
5 I1 K* t$ I1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N  p3 W$ @' r$ Y, F
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~- @0 b! O4 E0 C  V( ]
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
公仔箱論壇# L7 i0 i7 t0 z# t
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
) T: [( `2 y* Y  a6 g琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: m( Y( E. ~6 P

- W) f1 ]6 g" p: {tvb now,tvbnow,bttvb8 |( s5 i2 F6 D8 b- C
" {+ o1 ]& P. }8 r3 @tvb now,tvbnow,bttvb咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
0 J2 x1 K3 @5 p% smnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
: s) }5 R7 f3 @8 }0 X我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。6 p6 q4 `$ m- i
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
2 f. Y4 a/ s5 x6 T0 l' h
( G$ M9 `( T1 J
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話3 e5 ~0 H; i$ O# w
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
: Q/ m* ]2 c" o, P

8 Z. G  C# _2 C3 P: O  n' R嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
/ z8 `/ ?, N5 E, q3 x6 Ltvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
tvb now,tvbnow,bttvb: p3 l; N' W, W+ E2 D) A. h" f" f
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
1 t' v$ ?* k9 V' M, Jwww2.tvboxnow.com寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。  d: }; Q3 j* z4 S
29471358 T2 B# U  {7 \* T: P' F3 j% Z
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
0 Y  l4 D( M5 |1 ^/ ^: U- Qtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com' I1 k* S5 U4 U6 }
咁老比人打patpat?
2 H" ~: r: H. d9 E" L6 Gwww2.tvboxnow.com
3 p! r& c! k# X% tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇* e' d2 k$ @0 M& [- h" V# D
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
. q% i7 w! Y" w; P" X大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% i" _& I. @( B; r' R- }# L
3 p+ g6 P: @. m% g3 o
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,公仔箱論壇# ?5 u2 |( y# M: Q4 `
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

( I1 j& Z" S* d1 E+ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E2 n4 N% ^2 c0 o& I" \% M& I
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,公仔箱論壇4 ~3 P' U$ p* I
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
+ W# N, T0 F$ w# l/ ]公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
8 d2 Y! E" {% e# h7 \  X/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Y" A$ g/ i) i# o3 d
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
8 h6 R4 i" o+ U3 V& I
+ O- D- t; _6 m$ s公仔箱論壇我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排tvb now,tvbnow,bttvb0 z: m0 W* f# H9 q( y  h5 z
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
$ E5 D' s' M: r; Rtvb now,tvbnow,bttvb啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?