返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?' h; W' [& W5 L( p, L" D
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
* u+ o  M1 R2 x6 h3 ywww2.tvboxnow.com外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看9 p3 R" f" h4 h; F. v
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
$ S2 v7 J! g2 `www2.tvboxnow.com唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
0 `/ ?& v. F  H4 G) Y% m2 p係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
  M% i  ~$ f5 M+ a( y6 l/ z
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........8 L3 B" ^( C8 w7 ~7 Z- ^( d
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n8 v% U9 [* r  L
www2.tvboxnow.com7 C$ W0 Y8 R" t1 x/ J  i& J
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
2 H- T1 f$ l6 l1 y9 H4 m- Q/ Swww2.tvboxnow.com& A" k, m) v* b+ V
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架tvb now,tvbnow,bttvb  b8 ~# m0 ^3 x# w: }
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
www2.tvboxnow.com. s! G( T; _" E8 ]
係呀?唔記得晒添。www2.tvboxnow.com, q! q. A! [! e9 e1 n3 @
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
www2.tvboxnow.com8 v$ T% c+ v8 q) U. ]$ P6 g
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X+ @' R& `' n6 N# r; ]
公仔箱論壇: }- n4 M# F7 j5 }: C
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
( z  i# \! h/ y  v+ Z! W公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T  n6 }* C. }3 J7 [
一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29544399 K! ]+ }1 `0 S& Y
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
6 a( X* s) z2 m; Z4 s& o: Q. r& d3 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r4 R  v) [# _2 I& c7 v
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
) s8 F& z# j& }" D2 c  `leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ K" G! v# f5 d( k
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
' M/ E& k5 _8 E( B- @8 z- c/ a
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?www2.tvboxnow.com! F3 S6 U1 `8 a6 u" s
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
5 ~: C6 \' v: g* Z: E0 Z1 N
. V# \0 Y2 a, C! S: q* ?
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。
/ N. }5 K+ B) m- P1 `9 }( Q5 _* v/ D
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者tvb now,tvbnow,bttvb; }9 H& H5 K7 ~
b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i* G9 \7 G) Y; L- `4 A
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.