返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
" @$ H- \3 \) i  ?* ^因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
) r9 D3 m6 ]( b4 A. T) R' L! p公仔箱論壇2932322
/ a. `/ a, i+ _5 N9 Z  n
- b/ G( v: y1 I公仔箱論壇www2.tvboxnow.com- m, q/ [3 a  \! K$ {
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( t/ ^. ~. ?/ y* |  S4 f
( |* `! u# {" l) y
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
2 @5 Q# L! H: W) ~6 k) Hwww2.tvboxnow.com
3 ]. c2 T2 k. V  }3 D1 s8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
* ]0 k, Q! p6 D) F' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
" F+ g) u  M& e& Y6 _7 V男人到30歲後會開始脫髮...
8 i% t5 j+ n0 b$ `/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。還是不明白為什麼女性髮型!
' ]4 `6 v. }( H: A+ U# i5 t- t
男人到30歲後會開始脫髮...
+ {; ~3 U9 b1 D3 O7 m+ ~tvb now,tvbnow,bttvb還是不明白為什麼女性髮型! 公仔箱論壇! e0 T! s. D) _% K/ J0 L+ ?
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
公仔箱論壇7 Y1 X; h) h; G% m, ]
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 # V" h6 w1 L# x( ^1 n
公仔箱論壇; d6 A% a) u% l
3 G8 `$ `5 I! g+ v7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o6 d% k! ^8 f4 Y% j
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地tvb now,tvbnow,bttvb9 y7 R; b6 N& k  l# s( x
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ~# _) F0 k, S. r* [0 ]
0 `! c, u# H2 |
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 W0 M- L% i% [, ?% O% m公仔箱論壇阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?. |5 b, l8 T2 ^  [, a
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
公仔箱論壇0 f9 k6 W7 g1 A5 Q6 Q5 B) Z
我諗唔會啩,又爭家產呀?
8 k5 Z8 i- d- Etvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇' ]; J% m) C6 I* j" }
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
6 `+ N( g5 v0 e2 D* E  o* Wtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
www2.tvboxnow.com  v8 Z/ m/ n" @$ @
貓姐要求好高咁噃。公仔箱論壇  i3 Z/ G* V, \$ ~) w
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?公仔箱論壇) Z6 c- G! B( U* j$ \8 P9 x7 X) z2 L
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
& z; j9 x8 x; d7 D7 S6 m
4 l5 t/ H8 w5 `  \6 P8 e& X公仔箱論壇不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...www2.tvboxnow.com7 s5 X- z* n) g2 w6 q) y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
' k1 ~) D1 p0 G! m公仔箱論壇
4 W' Z) a$ t$ b, _5 ]# ntvb now,tvbnow,bttvb可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www2.tvboxnow.com/ \! c" t4 p6 i$ {& L
我諗唔會啩,又爭家產呀?公仔箱論壇  X& O7 I5 v) W7 \& H: n7 V' D& |3 o/ r
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
公仔箱論壇3 c% \; x- H+ ]& x8 e' E3 Z. B
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
+ g" Z+ I  S$ C3 G5 z- W& x9 Ntvb now,tvbnow,bttvb鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。