返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |( v9 U8 {6 W* I) ~: C

5 j; N$ h- [7 {  A' [www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com3 c# K% \  z+ M2 w- U  {1 k+ i* o
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇) Q* `9 `# ]- r9 O4 Y7 T
www2.tvboxnow.com+ L" q( D4 m; z, k: E+ c8 A  u8 ]
& _5 Z: ^, M8 R, m) Z
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
, K8 n3 H# m1 E0 U1 ]tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
www2.tvboxnow.com0 S4 S0 G" E/ V9 v% g9 }
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!www2.tvboxnow.com# f; f7 K8 f' {' k: w
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
- h, S& T% d- v3 Q4 X公仔箱論壇哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
6 j1 C  Y. Q6 ^0 j$ W不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
9 B% G+ Q. G/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ T- O! e* Q" ~. ?5 ?
( A$ V8 m- M. v& U, |$ M8 D( m  \www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com* a, u1 a" a7 f2 C7 j0 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
  W2 W8 Z: f8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇* s7 k' l, ]4 {1 \
將來無聊可能會看www2.tvboxnow.com" u2 M; R6 U6 v. T5 D
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
: q: J; ^3 `% b' o8 i# e! [www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com5 O) J' |/ f: f% M
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
; u( }$ t7 `& e公仔箱論壇哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvb now,tvbnow,bttvb) E$ M6 P0 `8 F
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
' U4 I% q0 F- V& J# o- U公仔箱論壇% W" E( D5 s% o
2934217公仔箱論壇; v3 E# ~8 X" c; n

# k& X8 ?. Y4 |" V$ _2 Kwww2.tvboxnow.com2934218TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f2 N9 E0 n. k" y
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
www2.tvboxnow.com! d1 d4 O: ^" b5 Z/ i' J+ [& w' C* K

( P9 ~8 o7 a4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
0 d1 d+ W0 M" a  c4 itvb now,tvbnow,bttvb
+ S. X: r( \9 K公仔箱論壇
! o8 b( Z2 X' n/ g* h- I8 Jtvb now,tvbnow,bttvb
& P6 T8 ]2 k8 g  C% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛tvb now,tvbnow,bttvb* k; \( o( s% v2 `$ X% O5 R' ?
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
; n0 `6 a' h! g8 _0 [! V
8 @2 k( ~$ E/ z
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件