返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
4 @7 E; M) y: p( ~  n$ K4 p7 m
8 {3 r& C( ]8 k; ?& \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丁一元机會大啩啲。
9 y' ~) d4 [% V- b# f! ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
5 d. k- \* b% l- T0 T$ K$ t1 Ywww2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ U5 G+ U/ U# S1 t0 U& S6 o! W! u
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
* b  W0 t' g5 x

5 s: A) Z; G5 \* ?# v# i公仔箱論壇乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
- b: `# c0 \# w8 s; C; Q2 w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
+ s* R! y$ o6 l; y: h. I! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳生個主角好似重要啲啲....
3 w4 A6 C4 W# v' P' J$ z/ o tvb now,tvbnow,bttvb' P  D" Q9 y- ]- V
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
* P& i( S9 w3 n3 N& @4 dtvb now,tvbnow,bttvbEr......Er.....# D7 y$ X9 e5 ^4 j% S
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?7 b/ o9 u$ J- g# E# U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

( z3 ^# Y. ]( v) i( ?( d. l公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....
$ c* g* \4 B* c$ {: w
: }* E" e" l9 q" Mtvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
$ D  }' R9 S4 x, ~+ D; K4 mwww2.tvboxnow.comEr......Er.....
5 X* n, H6 F" ^4 Z) D1 {+ j% l1 Vwww2.tvboxnow.com可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?* _- U5 I+ c2 S* E
2935583 ...
& j6 f5 F' O7 ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
3 |( }: U% w# m9 x: ]4 S& r4 H: Q/ |$ K8 h
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!... r3 m8 `) f* I
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫tvb now,tvbnow,bttvb- m' z: V5 c: ^( }
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
% L( K2 N, j- X. TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
) C% ^& u' O: [; Swww2.tvboxnow.com佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
7 H1 }! L5 r; _% ^tvb now,tvbnow,bttvb吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
  a- d& M# @/ G黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
3 \- E4 W0 Q3 M5 @- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 l. P1 D4 M) r0 W# uwww2.tvboxnow.com不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
5 K! r9 ]: s* e0 r8 r公仔箱論壇吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
3 E5 C8 B. f0 }5 H公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
3 Q* ^! }. i' j/ j- W# Ywww2.tvboxnow.com999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
www2.tvboxnow.com/ J) Z' J* Y. Q! {
$ T5 {' M. _# p1 ^0 u9 @1 {9 K
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..www2.tvboxnow.com6 J' t, T' j8 `/ {
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s# @$ O) y5 b% ~& v
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
6 |, M1 m, L) z) `, h( K我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........: G9 s9 a4 p- [& ?- G7 j
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
( R3 S/ N2 u! t" T3 |0 P* R  T1 C
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........( N! Y$ R) G% |$ _! A
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Q  r+ \& }4 n( O
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
1 k0 w4 g# p1 n; @  r* yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  s  t: ]4 R1 p8 C" d; @
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
4 ?) O7 f" ~7 e( j6 {tvb now,tvbnow,bttvb; u# T  c' @2 z$ `
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲www2.tvboxnow.com5 ?7 h1 m" K- r% a
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
/ l2 j4 z5 z* E: \公仔箱論壇細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。www2.tvboxnow.com' s/ ~& [2 M; r$ M/ g( i9 ?0 D
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
2 \9 s1 L" V6 e) f- S% Y, K1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
: [4 b+ U, J; j1 M6 x( eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.