返回列表 回復 發帖
0 K; ]( K6 e! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k" Z/ A1 U" j/ k3 v
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
; j3 S4 i0 K, Y/ r+ w( w" V0 Q6 s公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
公仔箱論壇' Z- F7 C; e" Q; b- @
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
* `0 u( J: E/ {/ s% g公仔箱論壇
0 f0 A7 ]/ W7 v. T7 F  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: H. s$ d8 t% T, P9 u5 C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I: S9 _* j, \  K- m* k
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- A7 Y, `2 U; {& s2 ^& Iwww2.tvboxnow.com我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
3 i3 {$ q) M$ y! ~( b- Xleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
% i$ {. a( ~* y% Q- Q  ?5 @

; D8 e2 v& M* |6 ^廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E4 i5 R4 [8 j  H% X
公仔箱論壇% X# f2 u- \5 y) ]% I7 f+ x0 N
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇www2.tvboxnow.com5 `* _* {+ w5 F0 t" J8 F
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
  O6 N4 K; A( dtvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Z, M0 G3 _2 D' C* e1 R
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 7 }+ N2 A; W! Y/ h

+ w% u. ]* H7 wtvb now,tvbnow,bttvb
1 d# W( v, b) I/ G7 K! `咁陰功吖?
9 v: S( o2 A1 l/ C; {+ vwww2.tvboxnow.com但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
" a2 B: V4 j0 u2 o) V% Sleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
/ Q) }! U, I! RPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
www2.tvboxnow.com) T3 m% p3 a* O: A( [
" P. ?; H* d# z
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
+ U) D: z  M- r# X/ y$ s! X) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N* @& R* v" d7 O7 n
+ t" u# q7 b- G1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
/ C; m# ^  S& C# l20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
. G# Y8 r, V$ d. H$ j: V6 }
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!" P9 w, K( ^8 n
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" g0 m/ t  G4 k& L" E# r/ k
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
www2.tvboxnow.com  p# t$ J. w: n. z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 O+ e  ]- j# a7 J
6 M1 e# V6 `1 H# X# @tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
公仔箱論壇1 p/ u! e8 X' |7 J
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。$ _* T3 N( z5 }1 f0 _
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
; x3 E! @( t3 N& v: ^. [- T公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。9 o- R# G* E/ ], ]
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....www2.tvboxnow.com2 X* p- n7 P6 R
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
www2.tvboxnow.com9 [# b5 z& ~- d2 d6 [
: Q, d4 Z' [3 H( S
聽緊電視喇
8 o! o) w5 \1 R( H6 @' `
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。. q# N- T6 m, I5 U" X$ Z
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
6 {; e. b; `$ X7 E! n# DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港