返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
tvb now,tvbnow,bttvb7 m7 ^* X' |( Q# W- M
1 B7 p5 u8 F8 x7 Ktvb now,tvbnow,bttvb朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
. {, t6 J/ y+ s5 ]3 G! q9 L+ P  v6 \+ Nwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇* C/ ^* u7 r9 k  b
" z7 E3 ~" M. U& u& E9 C& W9 O
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水/ s! K7 c1 w# J* m" i) a, p
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 I: ~$ }- W3 L/ ~
1 X+ p4 `$ P% y3 s4 P- B+ _
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
3 x# ~! F1 Y* x: D, l3 N# w  v9 ?9 R
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?www2.tvboxnow.com3 ]& C, g. t0 ?3 i% e& A
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
" q$ m9 x/ Q7 \3 |3 }$ `; m$ a; L+ A# }www2.tvboxnow.com
$ s) h! h2 ?# A, r1 O6 F  E5 n公仔箱論壇話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
3 {; C) U+ z, {tvb now,tvbnow,bttvb2954355
* v( x- A  [5 B& }/ P; G) m" ytvb now,tvbnow,bttvb咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
' M: Y" }  V4 O7 ^leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
) H+ s# N6 {1 C" O0 n! U/ }1 M7 \係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
4 x  V+ ]; c/ B& ktvb now,tvbnow,bttvb6 v/ w6 G% Y! g$ N9 ?
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架公仔箱論壇7 h; C: W, u9 g5 l6 J7 w
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
: b& N. o0 f: z$ R, t% r6 e, `/ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com( y! k- F5 H6 n/ g2 P

8 ^5 S- g2 Z4 }, Z公仔箱論壇咁正! www2.tvboxnow.com& N& Q0 F  g1 T. i" Z  d9 R1 j
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
( v" _& ?4 V+ ]- P: dtvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
4 r9 k0 y& `3 o+ I" Xmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
5 _4 e. A0 h4 y3 }# u' C9 {7 Nwww2.tvboxnow.com上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
公仔箱論壇0 C0 f4 Q  H$ j% I1 r& t
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先www2.tvboxnow.com+ w+ S9 g' [# x6 \9 }6 W) O
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
3 g3 i6 B8 r5 y1 a3 p" V$ Gtvb now,tvbnow,bttvb
  K2 f0 y) O! \% j- |+ d: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
8 C# Z; R# s; ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" |) r$ y$ K/ U0 K
2955088www2.tvboxnow.com) X3 R+ b- |) R  z- g8 r2 {' }9 `
咁正!
1 _. g  F- B2 P6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....' h! ?7 X* Y( \& x+ Z& S$ a0 o) I
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
5 t0 T. j' v  Q5 t9 g0 A

; _) a( {2 n9 Q6 @3 |6 P: i  Q有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?公仔箱論壇' m: L3 n& y9 {- M6 W8 i* H

9 O8 f4 r0 ?; a! X. Q+ R. N$ z/ ~tvb now,tvbnow,bttvb另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! 公仔箱論壇- S" @' `* K" `
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 2 H; ^2 ^, q, T) J
公仔箱論壇8 s( [% G7 }, ^, [
tvb now,tvbnow,bttvb) X8 a' V+ o. i' u6 [: y6 p. C5 g
* m: y# {' U8 A8 x( O3 V) F: t$ i$ G
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% z: b5 N( E+ A6 L  J
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
$ f8 v6 a$ D& d; j' m6 Y6 v% C  |5 N1 ctvb now,tvbnow,bttvb8 _  H! Q" J  X) A' B  T" J9 M
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
3 B- v2 G9 n( C3 ~" H& Pwww2.tvboxnow.com$ \% o: `7 \! R7 Z
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n$ ]" _4 Q1 \
www2.tvboxnow.com% D. O7 c, l! _5 W/ M

/ _% J6 z% l5 n+ m( a% Q9 G$ |www2.tvboxnow.com如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?4 ]9 V2 U6 d+ S, ]! p

; r% b" a( d' k) _) l& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...tvb now,tvbnow,bttvb% y# s+ X# L) m' s
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
) e3 [7 f/ P9 Z# c0 b

0 C3 C9 h2 M- X4 H- `; ftvb now,tvbnow,bttvb其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。