返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
tvb now,tvbnow,bttvb6 o+ w" i8 _# k8 G( g
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。www2.tvboxnow.com  F2 M2 X& P7 t! l
噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?www2.tvboxnow.com- t( m: @  W" j! e
29510206 V( ], V' L! t
2951021www2.tvboxnow.com0 m4 F% G3 [8 _0 ?$ B; T. j9 R1 h. Z
2951022 ...
3 f# M$ G  S1 ?3 {1 m: Fwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
, A. |8 Y, @$ C" h4 i冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,tvb now,tvbnow,bttvb7 s) Q1 w2 T; _* o7 z8 O
超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
, _, Q9 t4 i! s8 X& {% P+ x. T* z5 i0 [www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
9 R+ M, W+ ^7 q1 v/ Awww2.tvboxnow.com仲有心穎BB阿大佬
$ N% Q/ m" ]& a) r3 i0 m* d1 L+ w2954355
" P4 A$ {. m, ^4 m公仔箱論壇咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
  d0 @7 A, |+ D% l- kwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" z0 }. D* B6 r' |
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
# ^, P# H) C( O0 ]0 p公仔箱論壇www2.tvboxnow.com, N5 G8 Z  L$ D! E8 U2 f9 q
14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]
' r, x: s  U* B. A' o3 d% D+ i% @公仔箱論壇啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
% S8 L$ j2 B3 [; v* R6 f2 n2 jtvb now,tvbnow,bttvb
# A. y3 e% B- n9 g6 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
9 Q  D  E/ I. q6 Q; VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
; v0 J1 C+ z  ]9 W企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
( _! ]/ r! Q0 P( v2 Utvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
$ a$ a) o# X  I" \3 U4 \
金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
( c; F5 V, A2 U3 p, H0 I: b" r! ?' s
2 W1 F0 q: P" b話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑- |/ K! l" D5 [& y7 r, B
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
# R! J. e+ a( @6 S' m' h4 S& s
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
" [2 @& {+ s" h  B( l4 H& ^" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ t. s: w6 \/ j) u- }唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
. L; ^2 ~6 H3 K: @3 Y3 Vtvb now,tvbnow,bttvb2961768www2.tvboxnow.com8 ~2 s3 T! j1 [9 a$ w4 m- k6 x" ~
leekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
# v9 }7 C( P4 g- C/ Nwww2.tvboxnow.com肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb  z% @; {! }8 ~& Z" D, Q5 R/ |2 O. k
7 l! `% r3 M9 _6 U# {
我都好鍾意佢地四個女仔: A" R5 W/ [: Y* L, c
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F3 o& A3 b. O* N! v5 F, A
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. N: G' q0 R  n3 N. z. |: k

+ @" T5 O. j, G# e1 {% [' Ftvb now,tvbnow,bttvb
8 P( ~5 u! A$ O1 D' `! cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb! j* Y' F# R- |) F+ N. G# W% X
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀www2.tvboxnow.com" z% R3 K" z# ~
大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
) f4 U0 C* e$ L2 m8 |4 A: Wtvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫www2.tvboxnow.com# q7 S/ `" }+ U

# m. b7 T' t1 jwww2.tvboxnow.com
( O: P0 W% e: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒