返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
8 Z0 _) I# ?$ X) Z0 I; I$ x係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
; c9 [# b! }: {4 i  p) P) n9 gtvb now,tvbnow,bttvb噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?www2.tvboxnow.com9 r; ^( C  O" y5 v( c& `
$ e% \; D  H6 L. `www2.tvboxnow.com2951021
( [4 k, ^# r; m9 zwww2.tvboxnow.com2951022 ...
  V9 M; X: E8 z+ utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
/ g5 P, [, d. s( M. B; n4 j2 N& f公仔箱論壇冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,tvb now,tvbnow,bttvb9 G1 |+ a" D9 {0 Z5 L
超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
( Z) u3 u6 M4 N& }公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
, V0 ?4 ]5 h6 S3 f4 E& ]! B+ A% N! rwww2.tvboxnow.com仲有心穎BB阿大佬
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 M( R7 P9 S3 t8 B7 y7 `$ J
2 z$ I, O9 [& j! f: z( O5 Uwww2.tvboxnow.com咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb* g' ^, b; ]& N, N$ F5 p6 r
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
0 e' D5 X) Z* @# `* v) Q4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
- B% H" d, z* `, y2 t: B$ w! utvb now,tvbnow,bttvb
# @3 y) j4 Q8 kwww2.tvboxnow.com14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]tvb now,tvbnow,bttvb  k3 P9 {: e$ S/ q- i) l
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
0 c. z) {3 E  O  ?0 w3 A, x公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T; |" d7 p8 G
呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
* x% A9 t2 j$ d* V. {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
7 K3 `' i. ^0 I8 S: x. [tvb now,tvbnow,bttvb企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...www2.tvboxnow.com( J; a6 f1 w# i" `- E  K4 s8 k1 w
金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
1 U; b& G- R6 }, Gwww2.tvboxnow.com金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
4 J) @! e" U: gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 k- c' }% c7 E/ r' f公仔箱論壇話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑www2.tvboxnow.com8 \* c; d4 z* u
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
6 S3 R4 t" x/ e, S  nBB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
8 [5 N% ?* Y( E9 I7 W' y+ p
$ }2 N$ V; B4 q+ d- G# ?1 C& \
唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
5 o- f7 E! R0 ]% X: ?* y: m% b2961768公仔箱論壇/ W) N4 g, ~2 v- Q0 F8 ~+ k
leekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ O7 ^, c& G2 W4 w7 _; s
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb/ Q* K# t! k6 _6 k5 t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; j; m1 F3 L* O+ n
我都好鍾意佢地四個女仔
: Z2 F# |  w: x/ ^: x( m% Y大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
! X, t: n) Y  X2 [0 T, \
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 www2.tvboxnow.com! p6 Q5 K0 w1 M  Q3 r$ r9 T5 L2 d
公仔箱論壇' ]8 F3 @! C5 b/ d& L5 P
公仔箱論壇  P+ z) ~1 m6 o; n; g
tvb now,tvbnow,bttvb; ]8 `0 y2 D' @2 o( y
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
4 P- i: l; {" l8 _: r4 w大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
& e0 V/ ^7 V, H) ^8 J
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
5 `) b0 P0 k% W0 L* O3 a6 Z3 jwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com0 ~6 Y0 F% ]7 H- w: x4 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D/ g8 G+ Q8 k! l$ W" T
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒