返回列表 回復 發帖
% @# j8 z7 t6 i: e( X$ cwww2.tvboxnow.com
( k2 [7 q4 V$ ^7 {! @tvb now,tvbnow,bttvb咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
0 m: g% E, w- W8 H& Z, P- Y/ uwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
( g- Y- ~$ Y4 q9 f
  a. k# h- f+ x8 X5 D2 S話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
9 h2 f1 M. G7 T! h# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 8 d6 ?# @* U7 N7 S. w" Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o* B4 `# A6 y' D: t5 ]# X
1 f9 d: a" g( L! p' o- u& p: gtvb now,tvbnow,bttvb3 l' {: D4 P) }: q2 C/ _5 f
lamlam賣廣告: M. P: ], `4 c
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
5 s0 H1 K9 m9 D7 B1 _$ b3 [, Uwww2.tvboxnow.com
0 i- g5 A' t/ p" y+ Y- _公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
' }; {' e  q5 ]7 Vtvb now,tvbnow,bttvb細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
. v- w/ z3 e9 f& J& c
+ {- q: @  P  F/ S5 B8 [5 _公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
; F# _& Y  L6 d* J- BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, W. f7 o+ Y0 {) N- {! v8 C公仔箱論壇2979866
% N& k7 H( }1 I( n6 ?: e2 Ftvb now,tvbnow,bttvb2979865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 O2 M9 u' E6 w/ K
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。7 U- m* U3 z4 L# V" k6 w% V8 L

( a2 C0 }$ a5 g  o' N9 xtvb now,tvbnow,bttvb297986229798632979864! j% ]2 }) Y* \9 }4 b3 P
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
' L+ j+ y, Z6 L+ D8 Y- n% Ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z; ~+ i. }) t% Y" }9 \) }8 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K& ?' {1 a6 k# r
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
# ?" h  P5 B( U: x2 s+ ^www2.tvboxnow.com2979882
1 w7 F* O, D" M& i哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb- d. f7 K  O4 s7 g2 f- S
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
' D$ E, N3 W7 Y7 c% `$ M公仔箱論壇" f3 e; v3 v( T- `5 S" ~
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
3 _/ m6 W1 r1 \! Xleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
' A. ~* a4 D! E

, l2 x. u% A/ e4 E! N" z; e" v7 j4 m2 Otvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
- A' q0 D$ y7 zwww2.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。; j7 I0 [9 \* S( y
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C: H  C$ _. c& S+ \/ z" Y
...
% s. l6 p5 r" [3 [tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
( z8 t( J6 _% U( hwww2.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇8 i3 t: j, K/ \  N- C- V4 s

3 e' ]( b/ \# Dwww2.tvboxnow.com
( l- ?$ d: g" g! otvb now,tvbnow,bttvb
; ]6 s. J  y' I- N我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
* Y6 n  g3 O; l5 d5 x大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
www2.tvboxnow.com, d. n6 M7 z. O2 C

3 t4 u' ^. y  N7 s公仔箱論壇呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
. N# K, B  j" ]- ~0 w% g7 y$ L( o# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' r3 i' |* ~2 Q( a" e
tvb now,tvbnow,bttvb+ p; F! M1 F; V
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
  H- }0 g& c" Q% t/ xmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
7 [& |! ]2 C4 q+ N公仔箱論壇
, s/ x& X2 u8 Z4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇- ~7 u0 J+ J$ b) z

P; p* R+ D4 @7 Xtvb now,tvbnow,bttvb
. A% D- h3 c" }5 r$ B) N2 E# B9 ?www2.tvboxnow.com喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
: P% h6 `2 S2 k1 J4 b. Q! e) t# O, b
$ O  B4 b4 `, q2 C$ G0 [我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
( ^9 R7 L. p3 {大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
www2.tvboxnow.com1 y. n. ?( t$ B) M: v8 y

% v# j3 D' D7 Z  F4 U( m3 _" B. M# ]- l4 M: o公仔箱論壇係呀?$ z3 Q' E; e; s) \; j, R! c
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。5 G( Q: L" \" c- a! r! d% w
: d  c' Z) q0 ~5 `! H
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
6 W* Y6 @. j9 l- g' H
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
) o' c1 |7 q' {& q2 n8 Pmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
www2.tvboxnow.com  _1 p8 _$ R/ f: Y

9 t( T! ^+ S  X. g0 qwww2.tvboxnow.com咁得意我都想試下呀
% M- V  ^9 I! H4 D9 y7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com7 X/ u. s8 ?8 s6 e
係呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S# Y4 l* H& [$ k2 i1 H
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。4 b. O  d# ^( {2 N: K' @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 \* h' S& s' J) `
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...1 e+ }+ G4 }+ G
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
( s" v) k2 Z  k) G3 n6 @

. \9 t, `; p+ L9 u& B% \+ Awww2.tvboxnow.com祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. r; t3 h- I* M7 ?: J6 P9 e
! R! J# I$ k# n' i8 k4 Q
咁得意我都想試下呀
) s* K3 Y& m. |+ Y8 T大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
( H* O1 F6 j# C自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。) d8 d% j8 i# c% h# Y, O
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

: j4 W, [( o8 Z" t% F4 D. _
# y, S% [+ J: a8 Qtvb now,tvbnow,bttvb
. L/ x2 {$ f! |/ t2 q8 C7 jtvb now,tvbnow,bttvb自己玩拔罐好危險架喎。: K* ^+ b: M- d$ r. ]& _5 c+ r
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
4 v( @8 W) C7 h% L
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
' v; l# L* |: c$ j; b& V公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷公仔箱論壇" V/ k0 d; u% e- Z% `* l
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
www2.tvboxnow.com$ M7 }- l5 @( H8 u6 ]1 Y
公仔箱論壇' }0 a0 |0 @7 n& l9 h& A
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& @- _1 `; U- h. F. x; a

" r7 Q$ W! z5 H' otvb now,tvbnow,bttvb係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
- E$ Z/ M8 h9 l9 B1 w公仔箱論壇2980492
9 _! ?. i5 ^. V4 gwww2.tvboxnow.com
! A1 ~5 e  s. T. g8 twww2.tvboxnow.com喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
' f3 h  L6 S6 S. B' e4 |6 h) sleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 s6 m; P3 e3 Q6 k0 K
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
- @9 M- m) ], N- t* P- b# @6 B, X7 ntvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細