返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
www2.tvboxnow.com- i) l+ Y; Z  C5 k
有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。# C: \, C) V+ I& j  R7 ]
( E# g" h# p4 X& r& awww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
- V* o: z7 r0 ]9 G% J% o% ]

- @1 A+ u! i, k) C( h& D公仔箱論壇就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x) Z" P9 W4 x' Z5 V
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R3 ]) t3 R3 J% r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x, m' b, W+ |: F) B, ~
咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
0 c0 ~+ ~( D% }$ `6 u% M1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
公仔箱論壇# H$ E7 q" D# l- g, Y

+ w. V% w" {* s9 X# ]9 K2 \, s$ Ywww2.tvboxnow.com我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
# d% V8 c: k4 n8 {2 m公仔箱論壇% c8 z3 s# F, t: V6 v0 s# G
KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...
" t- Y0 j6 C& \% R! l9 `tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
4 ^% q3 m$ b" h- {4 w4 l3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& d$ g  k' X$ p6 i/ [8 Ftvb now,tvbnow,bttvb好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
公仔箱論壇* s4 j5 L1 Z7 _0 k7 B" A( j
" k7 n2 ?; }+ \吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
! f' D( u3 W" H% ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 B  o( w$ E. u, \
公仔箱論壇2 z3 V" o% v- T2 y! N# t
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
www2.tvboxnow.com! L; Z5 T' N/ I+ B
29645650 O% q& e% j& f, q
嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。www2.tvboxnow.com+ g+ I1 U: t3 ^
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
; m1 @/ E1 I5 E

6 A% f6 Q6 O1 J% ?: X唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
" i5 V* x; y  ^  W7 Q; YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 V7 C1 U: P% i6 J- |5 H
  B. ?2 c, h8 V3 A) L0 Bwww2.tvboxnow.com" f+ }3 e! @" ?2 S1 E5 p& E
LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。
+ r9 T. E+ z4 W; N, F5 C# }/ E1 r& P) D' w- n) ~. q
今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...
0 Y! e- T$ W5 f9 X+ B5 M9 T金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ L( B. Q: D3 l# U8 K/ b

+ |( C- M4 Z2 m" \8 Q& Y公仔箱論壇祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

9 Y; v  Y4 Q- ^: J) w9 h1 a" j. c5 ]
4 a  i: N7 V6 z  \8 x& ^www2.tvboxnow.com睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...www2.tvboxnow.com7 J. k' v+ ]: D$ g0 e" J
tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
( W2 R! Z$ W8 l' V公仔箱論壇
& D+ A+ S) [& y0 d0 y公仔箱論壇第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
; n* Y. ^" L" L1 m  M! E

8 x( ~2 T* ?- q; P; l$ Qtvb now,tvbnow,bttvb其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。
+ i/ N+ C! z) j8 O) R' O$ |5 Rtvb now,tvbnow,bttvb2965215
* D3 G2 @' A) ]2 G3 g2965216
) Y6 D: n9 I& T2 H7 Eleekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
- R; k) o1 o- ~: g2 ~, g& hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 V, C( {! {: V+ q0 G; l, {tvb now,tvbnow,bttvb你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
+ H: n- s( U; g8 S& N
" Z4 I8 q' ~( ?1 v張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M) K  _( q& \: w- {
不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
4 H& H0 ?2 L0 ^  I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
+ V  b* r7 q; c6 V
9 [5 k0 i$ A! ], a" f1 g  Bwww2.tvboxnow.com有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... . Z6 _& R: w  v* l

% t/ ?& Y( H7 s( I# A. i: n介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇...
. h; Z6 ]* T$ B# n9 W/ U' R' i5 F- |* h& D
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  
% _; r5 m; K8 T0 B) j3 R2 ^8 o《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色
0 m! H4 S6 B& m- U/ ^tvb now,tvbnow,bttvb《食為奴》裡的八王爺 ...
. }. W1 G9 J# @9 g. t3 v2 f公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% X/ ]2 ]9 e, c) @- d. z* O* U
4 S) X4 m" q3 \
你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
6 q: \( A# W$ A/ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: f$ W2 Y1 z7 w4 t: D% t3 Q, }0 C繼聰Over咗呀?
9 `* F( z- l. M& D& R! Z6 xtvb now,tvbnow,bttvb我仲以為女仕會幾欣賞添?www2.tvboxnow.com8 v: p. X+ h# K! J2 k4 B. o
論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。www2.tvboxnow.com0 q3 s) w4 l) n& U  I5 w* a- _) W

' s& X# J( I- _# ]3 D8 o, F8 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2967627
9 T: Y4 N$ Y+ y9 z" ~www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
2 X. d; Q( l9 |$ K2 s0 O' y
2 V. r$ V7 V# F/ S2 q: ?, W
我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,tvb now,tvbnow,bttvb, |6 D  D2 N: t; G' }9 f
星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,tvb now,tvbnow,bttvb- z0 Q0 E. J! k6 I3 V  }
仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,www2.tvboxnow.com8 `) i% E- i% X0 z) M
谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
; }; J& B. J/ K連請了洪金寶也想 ...
  O8 J  n( Y4 \; a$ Nwww2.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) x& ?  W' K3 ?* B7 G0 K! A/ ~
  w3 r3 p( Q" {! P" w$ h! r+ c. r
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚