返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb# V+ n4 E2 n9 t! [: A) N( T1 z
www2.tvboxnow.com+ l3 d% d) r5 ^# n$ j
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。
  J3 O% w4 r8 P0 Fleekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
$ Q) C- g- X/ n6 s) U# B6 p4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- D3 U5 n$ y$ \2 i
牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
; e' q( A4 A5 y. ~0 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" _( q: F1 Q7 U, I9 S1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979278
3 D9 g' R3 ~3 _公仔箱論壇
$ a( b* F( ?7 L+ n- Y1 P6 z公仔箱論壇2979279
. J/ s9 u0 F- M! y! l8 ?leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
1 n  C" r0 ?  L
tvb now,tvbnow,bttvb1 t) @- a' t2 J3 G) D
lamlam賣廣告
公仔箱論壇7 |: U- f1 d% @: {0 z8 a6 C$ j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# \, f2 k: F5 [' {
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,! d7 ]. l- W% c' e. X
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~( j& C& R3 u9 W/ l5 `
一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,www2.tvboxnow.com$ A/ u9 u8 _! c( e
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,& V% ~" M, K. }# N: a) y
...
& N/ t& S2 O1 u6 q, Q' f. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" J' e2 F8 a5 p% a! v( q5 ^

; q1 C; r. J! Y# \( z公仔箱論壇咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
! O. k, B0 t0 e3 L7 _www2.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb2 m$ j! G5 y6 d4 Y; K% K* u0 Q
* D: o) M. I# b, I* X3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979865
3 m3 j- T; L* B, A5 M, e& mwww2.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
/ `6 L# L1 U  h* W3 B, g
) F/ Q8 D7 i3 w3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。297986229798632979864www2.tvboxnow.com' L& e" s6 \) h) ^5 e! ?. ^
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ~2 B2 ?3 ~- u$ K* B7 I
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
. V9 v4 a% o0 f: ~www2.tvboxnow.com
1 G0 O* f) ]9 h4 ?7 m2 Ewww2.tvboxnow.com我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
# [: D: _( j& i0 Cwww2.tvboxnow.com2979882, l- G2 p" @) e6 {
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
; W: B9 B4 s$ a8 T2 ztvb now,tvbnow,bttvb細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
( e8 \, x; b% c( M( [) {# b3 i2 E3 |4 p2 u! ]/ m9 n2 N& Y
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...! [; N2 A8 }1 Q( r5 ~% k
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
. d" [8 |, v+ W- E6 w/ atvb now,tvbnow,bttvb
* e/ x$ L. ~0 }' p7 j我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
$ B7 p- ^3 Z2 @& s. P公仔箱論壇如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐3 T+ C  \, X0 M2 p6 j
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 b4 w2 G- y* N
' s! ^6 N) v  m0 r
咁得意我都想試下呀
/ n! r! C8 O6 @公仔箱論壇
6 B5 N, `( l0 G$ e/ k8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?www2.tvboxnow.com& m: Q' ^+ c( w
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
: F  n, w% }7 o7 x9 \% _9 t1 w0 M公仔箱論壇5 b% x# o6 y6 ^2 m9 w. d3 Q5 D
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B* }4 ~3 S% e# f* X  B4 W
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ C5 o5 s; O6 M3 P$ w! u- ~

0 e1 X0 y7 D* _: O+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Q' \% H* ~% V. O- `" l4 V
自己玩拔罐好危險架喎。www2.tvboxnow.com8 f2 z3 t3 y3 W( I% w2 e/ I6 C4 R
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
& }' N" b8 n/ H" L! }! HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! H7 P6 a  b, w. F0 e. H- z自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... www2.tvboxnow.com  H. g9 F1 u+ B: i+ J1 O
/ B4 {5 M, Y/ E! y! h0 O! y
tvb now,tvbnow,bttvb8 H% n( b  A/ f" t1 P
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Z2 t* M8 \4 B1 O
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。& W3 N" ]$ g7 _8 d% `( r  m
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...+ G! L7 f' W$ a- ?7 K9 b9 D
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
' u6 j' D  D; N& H公仔箱論壇
1 ]1 K9 Z! Z( A+ c公仔箱論壇你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
tvb now,tvbnow,bttvb+ y9 A% m: V) v/ B8 x, c* l
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇6 M* B2 q% {5 w" \- r' W
佢就寫紙俾你
8 E7 w2 d$ J8 h! \6 J- vp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
" e9 a4 U9 y4 H  p  [tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m! h7 w  y8 C  u

9 V, J# ^9 i8 {' Q" L$ e3 `6 }  E, |tvb now,tvbnow,bttvbtouch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
tvb now,tvbnow,bttvb$ Q" W: t, J) {
拔心口?$ ~  S0 m( d$ ~6 V% [& U- a
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛8 c. F- b* N- E4 Z
www2.tvboxnow.com: @4 {" h* z6 I( f( Y
公仔箱論壇6 L1 G8 @: U$ {- Z: {/ l, N" q  g
公仔箱論壇7 b( L8 q" w* J- C, j3 |! n
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
- c$ k; ]9 g% G$ R5 }' ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
公仔箱論壇- X* H2 R1 d3 a

5 R% Y' ^6 q* j6 o0 n( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。心口當然唔會某地方喇... tvb now,tvbnow,bttvb2 U% B  }7 A+ p3 Y
  ^" r" I% e( J0 o& T  r$ i8 f
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
公仔箱論壇( }6 ?0 q3 g$ z, w7 t0 E4 {
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
! |0 Z3 q9 K" D6 z3 Hwww2.tvboxnow.com金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
  u+ f3 Z+ x* q! n/ I: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
5 x- S, X1 h! v! r! r. B1 c- n8 `3 ^7 Z
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
; B! g% v- x) d, J
. z& P" [" I5 ]) {2983743tvb now,tvbnow,bttvb  u  i- \8 S( a
細佬,我揾到你條頸巾啦。
: t7 b+ q' g: \  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。
0 Z/ O, R% p2 O3 L, t( H) D公仔箱論壇香港有冇得買呢?www2.tvboxnow.com. ^# m6 h: m9 e$ U! c8 q, g
www2.tvboxnow.com# Y+ M* L& m: C# Q6 p! Q) x
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- K" v( s) D! p5 ?# c* C
www2.tvboxnow.com5 _- V7 Q' s; V, F4 r- ?2 U& D
好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人1 O, D# d; y  H8 E9 Q6 [
2983718: y4 f( b& V/ I: C  I
馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。公仔箱論壇$ f! k+ v  j8 p; P+ }. y. o

# \  s" z- ~4 f+ I0 w公仔箱論壇29837199 Z# k% V$ i" M- T, M
2983720 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ a% v5 W+ N& o( E
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' w: \2 J& y) q' D

5 |! S, y  ?# r; O. c0 y9 btvb now,tvbnow,bttvb咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
4 ^% S" \, \1 c2985748/ s# }/ v* }2 L% c& I
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?& k- R# k& r1 ^8 h
雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...tvb now,tvbnow,bttvb) ]% z& f4 W7 C4 ?6 w3 @) h
leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
  f' P' [7 z3 i4 ]7 v" L, Mtvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com/ F* k0 j/ j' c% Y3 d. g: w. M
lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位