返回列表 回復 發帖

[英超 -枪手拔钉- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008-04-19[星期六], 香港時間-凌晨7:45分開賽

阿仙奴 雷丁

[英超 - 第三十四轮-枪手+区]

日期: 2008-04-19[星期六], 香港時間-凌晨7:45分開賽

地点: Emirate Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计阿仙奴阵容:

Almunia

Toure   Gallas   Senderos   Clichy

Eboute   Fabregas   Gilberto   Hleb

Adebayor   V.Persie

精神支持:onion31: :onion31:
阿仙奴后补阵容:-

Lehmann   Song   Diaby   Walcott   Bendtner
原帖由 tok 於 2008-4-16 10:11 PM 發表
精神支持:onion31: :onion31:
:onion14:多谢嗮tok兄精神上支持!:onion14:
以佢地對曼聯的水準, 足夠贏雷丁0 : 2了, 雖然無冠軍, 但都無道理放軟手腳掛!!! 輸唔起的!!!
:onion31:
温格,是时候给夭科锻炼的机会:onion31:
原帖由 tanina 於 2008-4-16 11:22 PM 發表
見到阿仙奴今年又四大皆空,真係連去估波嘅心情都無啊!
而家靜係希望佢可以踢翻場令人賞心悅目嘅比賽就算啦!
加油啦,阿仙奴!
哈哈!唔驶咁伤心啦。。。
阿仙奴能够有依家嘅成绩都算係对得住自己,球迷!
因为啲球会高层都冇乜用钱来买球员。。。
原帖由 HONBITERU 於 2008-4-17 01:54 AM 發表
以佢地對曼聯的水準, 足夠贏雷丁0 : 2了, 雖然無冠軍, 但都無道理放軟手腳掛!!! 輸唔起的!!!
:onion31:
其实对垒曼联我觉得中场球员都算表现出色,
净係啲前锋浪费太多机会,
而啲后卫又唔够专心!
原帖由 jgdotcom 於 2008-4-17 09:09 AM 發表
温格,是时候给夭科锻炼的机会:onion31:
就俾佢参加多几场比赛来锻炼自己嘅球艺!
希望V.Persie這場會有好表現.還希望他會入球.

jackson兄阿仙奴對雷丁會章掉轉了

回復 #12 woodstock1221 的帖子

哈哈!阿仙奴虽然已经冇乜机会获得冠军!
但我相信啲球员都会认真踢迈啲净底嘅赛事,
Persie如果可以入波就更係最好啦。。。
開波喇:014:

阿仙奴 1:0 雷丁
30'Adebayor