返回列表 回復 發帖
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:59 AM 發表

我現在既掉寶率先得401...掉寶率要點升架?
  看水晶人個帖啦   :014:   

[url=thread-285019-1-2.html]物品掉寶過五關[/url]

回復 #1087 毀滅者 的帖子

係第二頁咋  
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 03:11 AM 發表

我賭波輸晒D錢 ,有冇那位神仙能夠打救我一下 ,不用太多1億就可以了:onion03:
 搵個麻甩佬給你埋得囉    幾億都有   :onion10: 
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-24 03:15 AM 發表

家主,你好奸哦:024: 红宝石来的:onion03:
 唔係呀    :onion10:    真野璃駕喎      :014: 

回復 #1096 jasonlcs87 的帖子

你都輸到好金喎      :onion10:

回復 #1138 *柳飄飄* 的帖子

到最後個 100 百級會慢d   我800級要   EXP: 25% [ 7642389821 ]

要打 2-3下先有 1% 
原帖由 hugohugg 於 2008-6-25 05:48 PM 發表
俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾我個hugohugg加入俾 ...
bubu1109  is busy this few days       wait the moment  please     :014:
TVB: 561 元
存款: 0 元

bubu brother    what  you  doing  arrr   i not  see  you  gambling  wo
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-7-20 02:43 PM 發表

刺客我也不知道怎樣加點,等其他人回答你啦  

成功贈送給 weare 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 weare 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 weare 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 weare 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 weare  ...
刺客都可以有好多種玩法

1, 最容易既  :     敏 捷  點  加 401    .   跟 住 全 加   力 量  ( 學 分 身 就 得 )

2 . 中等易    :   敏 捷 點 加  801    ,  全 加 力 量   ( 學 分 身  , 重 擊 )

這個係 壞旦小子 提供      3
. 難少少     :   智 慧 150 ( 轉 數   越 高 越 多  )  ,   敏 捷   1201    ,  全 加  力 量 ( 學 分 身 )

4.   唔 講了   

5,  唔 講 了                     

全 部 不 加   耐 力   用 紅 寶 石    分 身 打 就 可 以 了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  

回應 bubu1109 第 2011 篇文章

you also  very fast  upgrade in other place  wo      haha
房  @.@  
why  no ( on ) arr       tell u something  onn your game  now   haha  111,000
房  @.@  
原帖由 pangck 於 2008-7-26 01:18 AM 發表
我睇住你地家族開將架!
彭少   你果個附件好得意  ,  你係咪叫喚緊呢個人丫           
房  @.@  
原帖由 ice.key 於 2008-7-27 02:37 AM 發表

我都冇得升呀...~~~
原帖由 karchuan 於 2008-7-27 02:28 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=10607281&ptid=321848][/url]
你地都有的升,我冇的升啊!!!
你哋玩股票咪可以升功績又可以搵tvb$囉   ,努力d入到  15大 既話, 2邊收$

你老大係咁霖卦     哈哈

房  @.@  
原帖由 blueocean 於 2008-7-27 11:52 AM 發表
青龍佬大......I just join your family la
what are you going to give me to help your new family
danny,          寶姊-哥  等佐你好耐啦  !!!!!    現在才來     
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-7-27 01:28 PM 發表
現在開始追到我罰款100萬寵物幣
有人 開始追緊妳-你 啦   哈哈哈
房  @.@