返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 公仔箱論壇4 x0 `' ^4 u5 r

8 L: t. v6 q0 l0 ?9 ?$ Z: e+ @tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' x# K" |0 v" ~1 g) @
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
1 _! |+ ]" ?- X" _" v0 j: d8 l公仔箱論壇因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
1 S5 f% |7 g* Eo...4 Z" H7 J& S+ O' }) {5 e' b8 }% Q
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 % q: O* P5 u3 u( g- i: r( n
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... * y7 w  Y& G3 Q# [
我的女神....
9 f% [1 ~8 p: p/ y7 i8 b- E公仔箱論壇兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 P( A  }) V& {* ~" E% M
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb# f, H( D. w' \* r& s& O' u

6 V* S: ^1 F3 R# F. pwww2.tvboxnow.com其實我有戴過CONwww2.tvboxnow.com: X, [! P# z7 `
不過我覺得唔多舒服..
0 \% X/ k0 U( [公仔箱論壇後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
* L/ R7 b; N' B9 m) q2 {公仔箱論壇 你都系e+靓d
+ C3 F( V' ^# ^" \1 H3 |% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝  =]
6 h' T2 p5 L) G9 p0 J9 n  f6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好似真係冇咩分別呀可 =_=公仔箱論壇; ]$ R, H7 R3 I
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 3 f1 d3 t* q6 n/ {) I  f

& ?6 H& N/ a1 Y' u! eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o...tvb now,tvbnow,bttvb, S  k! @5 B; A/ }. I
我唔多捨得
3 F1 t- E* j  h1 @7 u2 {3 U' n
1 {6 f5 q3 S& N; f% I; `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖.... 0 ?( o; O* v2 u
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 公仔箱論壇( b7 h( h$ ~9 x

$ I5 E8 i& I, `( F2 Y# N
! V7 x% k# W6 ^, e* x% y" V 我都唔舍得剪吖....
" B/ c/ j+ X# {, u公仔箱論壇都唔知道要唔要去剪好....
8 q9 y8 S8 i  c+ k7 h
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
& }( i- f/ L6 k4 u公仔箱論壇短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! y- P; I4 x  u
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美公仔箱論壇0 ]5 D' ?& }: S& v, f9 N
短发也有短发的美tvb now,tvbnow,bttvb5 F# G: S9 \: _# K8 t; d) g
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g( c4 Z5 @5 @
=3=都一樣咁靚1 A" v3 u7 @5 ^+ j- D
短左仲好睇喎
1 G; H# n  E; A$ S4 q哈哈支持靚女啦
+ O2 v. ^# B" {3 u4 P3 I公仔箱論壇4 d8 z# b: x; K- d% S( ~' L7 T- Q$ F. U
多謝 =]- P1 j) z6 a7 E8 O; R
我一陣要去迎奧運...-.-. e; V1 D0 P, {* T' L1 Z
好驚影到我個殘樣..好似咁--> www2.tvboxnow.com. m( _* [! Y  E2 v
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
" k# `5 m3 S2 k8 s( jwww2.tvboxnow.com妳是澳門人?
" l, G4 ~5 I3 A公仔箱論壇係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎