返回列表 回復 發帖

回復 #42 kakaka1668888 的帖子

哼踩你都傻,你管住你亚二呷醋,亚大就话深明大义,亚二好小气,绝对可以称"醋砰子"哈哈,小心!!!

回復 #33 yng 的帖子

HI靓女,唔好鬼理他啦!!他有好多女呀!!你副相好Q好靓女,个BB有几大??
原帖由 yng 於 2008/6/18 03:58 發表

唔紧要啦。。。你病佐要休息多D。就算我地撞唔到都好,我依然系甘关心你既。。。
原来你有花粉症。。。你房有摆花啊?
我都有鼻敏感,一闻到炒菜(味道重既),烧香既烟味,灰尘,或者太族既香水味,我会鼻痛流鼻水好辛苦。。 ...
錫曬你

回復 #47 missing 的帖子

多谢!哩副相大概5个月大啦。。。
你好啊!

回復 #49 yng 的帖子

你系边到呀??

回復 #50 missing 的帖子

唔好意思啊!我四处游荡既。:onion05: 如果你想揾我吹水,又见唔到我,就发短讯俾我啦!

回復 #51 yng 的帖子

OK NO PROBLEM,我都系四围走,你都可以PM我呀!!:014:
原帖由 missing 於 2008-6-18 02:04 PM 發表
你好呀SIMONE,在返学定返工??
我仲返紧学,恶补英文。你呢?你系边度人? 读书or返学?
我来也~~
我们都在兴看韩剧:014:

回復 #54 mickeybblim 的帖子

你好!最近全部倾赌波,你有没赢啊?
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-19 11:28 AM 發表
我们都在兴看韩剧:014:
甘你睇紧边一套啊?你系girl or boy?:onion10:

回復 #45 missing 的帖子

你响边?:onion03:
原帖由 missing 於 2008-6-18 02:09 PM 發表
哼踩你都傻,你管住你亚二呷醋,亚大就话深明大义,亚二好小气,绝对可以称"醋砰子"哈哈,小心!!!
边个系亚大亚二???kaka真系受欢迎。。。
原帖由 si'mone猫猫 於 2008-6-19 11:29 AM 發表
你好!最近全部倾赌波,你有没赢啊?
不会玩啊:onion03: