返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-8-3 11:17 PM 發表

我记得你讲过来自KL。。。哈哈
如果是靚女虾我一定顶得顺。。。
如果猪扒我就一定通知你。。。等你来"教训/调教"   ...
猪扒F1都有得吃啦。。。。。
我已经名花有主喇。。。。
唔理乜扒都好啦,
你哋两位慢慢吃啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 12:40 PM 發表

哈哈。。。。。。靓女交给我吧,,,如果是猪扒或怪兽就给Jackson兄。。。。。
哈哈!我见过WLT兄-->都算几靓仔,
steve兄千其唔好介绍俾佢啊。。。
如果唔係净番"排骷"俾你啊。
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:04 PM 發表

伤心。。。有几个靓女啊。。。不过5是同Department....
他们在楼下。。。

我在银行做。。。masjid majek there...
哈哈。。。咁以后大家要揾WLT兄就到masjid majek喇!
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:11 PM 發表

都是你哋慢用啦。。。我爱上左一个“沟”5到的女。。。烦都死。。。5想再被扒烦。。。

我哋甘讲,5知会唔会得罪哋女人。。。 ...
咁我侅度同曾经俾WLT兄&STEVE兄伤害过嘅"靓耙"遘声对唔住啦!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 10:00 PM 發表

朋友,我哪里是在masjid mejek做工的啊?更何况kl是没有masjid majek。。是masjid jamek啊。。。。
连我在那里做工都不知道。。。你。。你。。算了吧 ...
对唔住。。。。打错字!0.0"

原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:14 PM 發表
jackson兄。。。点解5开奥运足球估波大赛???

暂时啲赛事都唔係几精彩!
小组之后就有啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:53 PM 發表

好。。。我等你。。。
5好骗我感情哦。。。
嘻嘻。。。要推你入火吭!
然后。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 09:36 AM 發表

你都有感情被骗的啊?我还以为被骗完了!哈哈
以后得闲可以叫steve兄出来饮茶!
大家咁近。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 02:03 AM 發表

哈哈。。。看来你是不吃香的。。。哈哈。。。独立的女子好啊。。。傻傻地应该也很cute吧,可以介绍给我吗?
wlt兄有杀错,冇放过!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:26 PM 發表

是不是呀,那下次steve别送飞机给我啊
哈哈。。。都係时间唔啱姐!
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:52 PM 發表

我怕丑啊
如果有时间可以参与WLT兄嘅聚会。。。
我呢啲有家室嘅人唔係几适合。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-10 03:10 PM 發表

哈哈。。。 原来你地同wongsir喝茶过。。。
我同他一起搞股票的。。。tvbnow的啦。。。
揾日啦。。。我好忙。。。下星期开始到马来年日日都要做!!!   ...
咁就等你好消息啦。。。。
另外唔好期望咁高,
因为WLT兄话我已经放咗佢两次飞机!
原帖由 mikeyap 於 2008-8-10 09:21 PM 發表
点该你们三个甘好感情???????????????
哈哈。。。Yap兄,感情係可以培养出嚟,
多啲来参与讨论(吹水),
大家就自然成为好朋友,
因为大家都一样係球迷!
原帖由 steve86 於 2008-8-10 11:17 PM 發表

感情係可以培养出嚟。。。点解会觉得你讲到好似搞XXX 。。。哈哈。。。

是啊。。。大家都是波友!!!  
哈哈。。。我绝对唔係"安x"!
遘得啱,大家都係"波"友!
再次申明我係"成人區"支持者之一!
请假通告:

咁多位参赛者大家好,
小第呢几日要到国外旅行!
(由15/8/08到19/8/08)
如果有任何急事需要帮手,
可以pm有关部门版主/区版,
20/8/08回复工作,
第一期[FANTASY 英超排行榜]将侅21/08/08出炉!
不便之处敬请原谅!

By:Jacksonkua