返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...www2.tvboxnow.com: f1 ~9 G8 g' y6 G- Y+ X
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
5 s' c2 s) n- [但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
8 E3 m, B" N" G, H' I2 }所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- j2 T% d  \; J# {) V" L* B
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....+ h9 K- C9 |2 a2 v  d( @& y& x7 b
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
: |4 n* K, Q- w( {www2.tvboxnow.com
, Q/ C2 S; s4 v. Cwww2.tvboxnow.com
未試過 咁樣催桃花有用咩?
: q2 F" {5 e% ?+ wtvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
  k; P3 k& B5 c+ |! u2 i6 @/ N 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
; D7 `8 |7 Q3 i7 ?3 L5 E# I) | 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ..." j* f2 s" W1 |$ l
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
www2.tvboxnow.com9 W6 V+ R1 r% l! u
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位, o/ S( }7 Y( k, }8 n6 W
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過' e2 d: E5 ]; J6 T; @+ I
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過www2.tvboxnow.com% c  P6 R- C0 b# u2 O
搞到我都想試下
7 z6 _  y; X# N" u  c  P. d: x因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
- K7 p2 f0 N# y9 Z$ t( L( u3 C4 vtvb now,tvbnow,bttvb樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
+ a$ q# X8 D# y0 l; D/ ~1 L公仔箱論壇uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
2 K3 |, h9 f/ i7 s, ^! MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 z; s& V4 w. \
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
公仔箱論壇9 _* U& Y: R) X3 b9 T
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
; N1 v0 J4 j- J' ?公仔箱論壇搞到我都想試下( @6 E2 R' q( y
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣www2.tvboxnow.com- q1 i- W! b" Z# A& Y
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
8 p3 H& z5 [& t. R9 w" B& X! elets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
( `8 f3 O7 A8 R/ {" Y. {www2.tvboxnow.com因為我都有試過