返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
' [8 @5 G7 ^. ?" Ktvb now,tvbnow,bttvb本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...公仔箱論壇3 f9 ]" N- \* d+ |& M
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
+ d; a/ _, h- n' D* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
* w# C5 |7 \/ \www2.tvboxnow.com因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w1 B1 w0 ?) g3 g% J+ g; P
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
5 Z$ b' h. B! |& c; g8 Z2 M, h+ {公仔箱論壇" c$ g! L, q6 H3 k
2 M, ^" f. ~8 z& dtvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p. b" S  c5 E7 p. _
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
5 @  K: D* {- h  D公仔箱論壇 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
+ p5 A, L+ L6 n) j3 R3 y$ q; L雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
& m2 V! m' v: C% z1 Qwww2.tvboxnow.com因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位4 m" [% [: G* S
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過www2.tvboxnow.com- `2 [* G9 q9 x$ G. L- Y5 L
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
0 X  q/ S% b* m$ n4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
0 |$ V4 ^2 J* O8 B( M8 @
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位# ^% @! H  g5 z9 ^
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# D4 T5 ?! D5 h% x! q+ [
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
8 d+ L! N1 Z8 e" {  Q/ h/ J" r2 {banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
, q) }! f# h$ }: z2 l: _( s* dwww2.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
公仔箱論壇* a3 ]' G. X6 o# }
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過3 ^8 u5 E) R6 g& K) A6 u; X
搞到我都想試下公仔箱論壇" E( }: r5 g9 ?; E; g
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
* p, _' l- |8 d) stvb now,tvbnow,bttvb蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
% {0 C* p( s8 s, i+ Wlets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架' r* x( W( |% H4 [5 m/ k2 ^
因為我都有試過