返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
" I8 f9 U6 r* U2 h5 o" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...' N" w4 V9 F* ?2 K- ?
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
* w1 j% y  a0 i. ~+ B) Otvb now,tvbnow,bttvb所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
% {' l  a8 x  d7 d9 l' vwww2.tvboxnow.com因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `" \9 k" _. M# L
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 1 v9 w5 g/ P3 t/ a# T* v

: \/ ^. Y$ j0 H. m公仔箱論壇
" P& Q0 L* |( }2 s0 efandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
8 }: \/ m) E) C/ g3 r  Q 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
3 m9 {9 w; ?* Z. W: u) N  mwww2.tvboxnow.com 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
- U& i/ r5 m- p) G& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
www2.tvboxnow.com. }( q2 @) B& m' {3 `0 P
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
- T* ^5 k# i3 ]! |tvb now,tvbnow,bttvb樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
& r( V* y6 k, _8 a1 Ntvb now,tvbnow,bttvb不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
5 c% i: v2 y  V' w% L% Q+ pwww2.tvboxnow.com搞到我都想試下
tvb now,tvbnow,bttvb8 `% {" e& E! h! w, G: i: k! d
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位公仔箱論壇; Y* _8 w9 [6 k
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質公仔箱論壇" K' m0 h7 D. o* ]. s
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....www2.tvboxnow.com: L6 }( K1 S) Z; r- l( T# \+ f0 X8 W
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
* m. y5 a: n/ S2 Z9 ?% Xtvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
8 l, \1 i- i  i( t. b. ^緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
1 I2 |: M, W+ s. r9 n, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
$ Q/ E$ Q, x9 a% [9 O/ {雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 {3 J; _0 W9 o, R0 d
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
www2.tvboxnow.com% E5 v% `2 E( L: U9 l* }+ V
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
4 q4 H+ W% L1 y9 O: s) fwww2.tvboxnow.com因為我都有試過