返回列表 回復 發帖
原帖由 mikeyap 於 2008-8-18 07:38 PM 發表
我check无道我的对员得分。。。。。。。
你同canz(华仔)&cck_my版主同样属TVBNOW1,
冇可能见唔到佢哋嘅得分,
而杰少(ljw)应该侅TVBNOW2,
你可以加入然后睇下,
可能佢哋唔得闲,
就请你帮手Update下大家你该组嘅得分啦。。
原帖由 steve86 於 2008-8-18 08:16 PM 發表

大佬。。。我都5是很高分啊。。。5好摆我上桌。。。
对5住。。。下一期我努力D  
点解全部都咁客气呢??
steve兄虽然唔係好高分,
但胜在能够保持水准,
上季已经证明咗啦。。。嘻嘻!
原帖由 steve86 於 2008-8-18 08:32 PM 發表
wlt兄。。。你的相。。。哈哈
5错。。。C7 晤应该穿白衫。。。

昨晚你的曼联5争气哦。。。
哈哈!第一场曼联已经放水!
如果一路领先,
怕之后其它队伍追唔上。。。
就算和波,曼联都係夺冠大热。。。
因为佢哋兵强马壮。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:46 PM 發表

其实是喜鹊加盟的球员厉害及他们的整体实力提升了,所以曼联用后生仔加老将才打平而已,如果仲魔鬼回来,一定是烧喜鹊party了  
WLT兄了解曼联嘅程度一定比我深,
所以我相信你嘅分析。。。
喜鹊新加入果两位(头发好特别的)球员的确表现出色。
值得赞赏一番。
原帖由 mikeyap 於 2008-8-18 09:40 PM 發表

jack兄 correct or not????
OK!冇问题!即刻同你UPDATE。
辛苦嗮YAP兄。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 10:39 PM 發表

没想到中场jonas酱厉害及很能跑,keegan这次帮对喜鹊对症下药了,两位都是阿根廷国脚来的,所以大家可以考虑考虑买这两人
冇错!佢哋两位都依家目前为止都唔係好贵!
可以考虑下!
原帖由 BlueDevil 於 2008-8-18 11:08 PM 發表
我没有组合。。没人邀我加入。。。!!
建议BlueDevil兄由"被动"变做"主动"!
你可以PM其他参赛者叫佢哋加入你嘅组合。
先搵一两位先,如果仲係唔够人。
我会帮手搵人俾你。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-18 10:54 PM 發表

又要念球员啦。。。头痛咯。。。

都5 是好清楚每队的正选。。。
同埋等球会买人。。。
相信利记,红魔仲会买人。。。

5好烧红军啊!!!   ...
哈哈。。。因为曼联,利记仲有米!
阿仙奴就已经井干冇水,
车仔又已经丰衣足食。。。
原帖由 ls_siew 於 2008-8-19 07:56 AM 發表
组合名字:        大马帮        组合总分:                415.85               

得分                倍数           ...
多谢siew兄,已经加入。
冇错,因为TVBNOW1已经满座,
下次排位果暂可以留個"空位"等我帮你填上。
原帖由 chu553358 於 2008-8-19 12:17 PM 發表

devin兄 不愧為冠軍 隊長呢個位 你實至名歸啦
wood 唔緊要 第一場姐 仲有大把時間
其餘既隊友都表現唔錯
我能夠加入呢隊 係我既榮幸

jackson兄 呢排大家都玩客氣 我都要客客氣氣啦 haha
大家繼續努力 ...
哈哈。。赌王功力都有返咁上下,
能够邀请到你加入我哋呢队都係我嘅荣幸。
大家一齐努力啦。。。
有Devin兄做教练-->大家信心X2!
原帖由 joshlier 於 2008-8-19 01:06 PM 發表
Hi jacksonkua heng...2nd week i will pass my captain ban to HIDE heng  

麻烦 you update har ^^

組合名字: 至尊紅魔
教練名字:wlt1110
隊長名字:HIDE
會員名字:joshlier
會員名字:feimiao0
會員名字:nik ...
ok!冇问题,已经更换位置!
同时多谢你PM我。
一齐加油啦。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-19 12:35 PM 發表

哈哈,我们这队是“黑马”来的。。。。别掉以轻心喔   
哈哈。。。曼联应该係夺冠大热!
唔係黑马。。。而且仲有咁多超级曼联迷组成。
原帖由 HIDE 於 2008-8-19 02:10 PM 發表

chu兄竟然看低我
哈哈!唔係睇低,係底估!
原帖由 chu553358 於 2008-8-19 02:27 PM 發表

下期你做隊長  公喜 公喜
有d驚
不如做"教练"啦。。。
"队长"驶咩驚啊??
(嘻嘻。。心理战,等对方自乱阵脚)
原帖由 how2109 於 2008-8-19 08:55 PM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:1
组合名字:《破军》骇客组织
组合总分:197.75
教练名字:how2109
教练得分:30.5 X 2 = 61
队长名字:wayne7
教练得分:34.5 X 1.5 = 51.75
會员名字:ivan282
會员得分:41.5
會员名字:hendytiu
會员得分:0 ...
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/

以上网址可作参考!每星期六下午将特别接受球队阵容,
唔好错过!不必灰心,努力加油,仲有大把时间。