返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 01:58 AM 發表

多謝晒...有心唔怕遲........../
最心痛是............
講得太遲............
有些心意,已經過咗某曰子..................................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 02:18 AM 發表

最心痛是............
講得太遲............
有些心意,已經過咗某曰子..................................................
勁喎....咁都比你諗到......
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 02:31 AM 發表

勁喎....咁都比你諗到......
你過獎啦.............
唔知點解一見到你就諗到喇................................
路過
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 02:42 AM 發表

你過獎啦.............
唔知點解一見到你就諗到喇................................
咁過癮....??
你真係好有心....如果唔係點會咁易諗到....
原帖由 sos924 於 2008-8-10 02:47 AM 發表
路過
龜咁慢....學人路過....??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 03:08 AM 發表

咁過癮....??
你真係好有心....如果唔係點會咁易諗到....
襄王有心,唔知神女你又......................................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:18 AM 發表

襄王有心,唔知神女你又......................................................
有冇夢....???今晚訓醒....聽日話你知下....卡卡
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 03:08 AM 發表

龜咁慢....學人路過....??
慢慢行
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 03:25 AM 發表

有冇夢....???今晚訓醒....聽日話你知下....卡卡
咁你記得瞓醒話我知喎......................
小弟行年27尚未娶妻
原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:28 AM 發表
慢慢行
車....你想快都唔得啦....你龜黎既..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 03:31 AM 發表

咁你記得瞓醒話我知喎......................
小弟行年27尚未娶妻
聽日訓醒都3點...卡卡...到時你喺唔喺度架....???
你尚未娶妻....但女友數個....??

原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 03:40 AM 發表

車....你想快都唔得啦....你龜黎既..........
等埋我先得架
原帖由 sos924 於 2008-8-10 03:47 AM 發表
等埋我先得架
咩都聽唔到.....唔等你...你慢慢爬啦..........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 03:41 AM 發表

聽日訓醒都3點...卡卡...到時你喺唔喺度架....???
你尚未娶妻....但女友數個....??
BABY!我會等你的~~~~~~
             就像我寵物家族的名字一樣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我到現在還是獨(毒)!?男