返回列表 回復 發帖
原帖由 cas.cas 於 2009-3-27 06:57 PM 發表
寵物名字:☻☺火焰神仙車☺☻寵物級別:23轉790級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:99%掉寶率:613 KINGWORLD大佬,我23轉啦...
就快追到你啦... ...
我要好好努力打怪先得
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 cas.cas 於 2009-4-1 09:03 PM 發表

我會架啦~我會比心機打埋你果份架啦~呵呵呵
送張俾你
cas.cas十五倍經驗卡12009-04-03 00:43:11
原帖由 cas.cas 於 2009-4-3 08:41 PM 發表

多謝丫...
剛好近升轉,非常合用...
升成點呀?
原帖由 cas.cas 於 2009-4-6 12:48 PM 發表

寵物狀態欄寵物名字:☻☺cas.cas☺☻寵物級別:23轉1263級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:99%掉寶率:621
努力中...
不過原來都幾難架...
1200級打上都幾係嘢架...
遲d要1 ...
我就係覺得難升所以懶得玩
原帖由 cas.cas 於 2009-4-17 10:11 AM 發表
kingworld 大佬
大轉左生lu

寵物狀態欄寵物名字:☻☺cas.cas☺☻寵物級別:25轉1級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:0%掉寶率:663素質點:3753  ...
我就快俾你追上喇
原帖由 cas.cas 於 2009-4-17 08:02 PM 發表

呢個月底應該可以上top10啦...
我要開始玩晤俾你上TOP10
原帖由 cas.cas 於 2009-4-18 06:21 PM 發表
kingworld大佬...
而家寶物嘅掉寶率應該係提升咗...
仲有留意下經驗值應該係提升咗兩倍...
你又可以打寵物啦...
多謝通知 去試下玩先
原帖由 cas.cas 於 2009-4-19 03:26 PM 發表
kingworld大佬...
我上咗top10啦...
寵物名字:☻☺cas.cas☺☻寵物級別:26轉924級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:99%掉寶率:723 ...
恭喜曬
寵物冬眠还没醒吗
坏蛋小子 發表於 2009-5-11 12:39 AM
應該餓死了
进来坐坐。。。
walala 發表於 2009-5-15 01:36 AM
這么久沒見你
kingworld大佬,
上次你錯過咗max升級嘅機會啦...
cas.cas 發表於 2009-5-25 08:29 PM
因為 忙嘛
無人
靜陰陰
can i join your family ?
BIG69 發表於 2010-5-10 06:40 AM
当然可以
生塵