返回列表 回復 發帖

~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)

~~~我願等聊天室~~~(Right Here Waiting)正式開張啦

如題:呢度係等朋友入嚟倾計嘅地方~~~在此送兩首歌仔俾你哋聽先~~~ 在3#
唔知道會唔會有人入吓嚟,倾吓計呢? 歡迎各位認識或未認識嘅朋友入嚟 坐吓,吹吓水啦 亦都歡迎~~~我願等寵物家族~~~的族員們入嚟吹水閒聊的,在寵區始終不方便倾計嘛!

不過......我也有不歡迎進來的人的...就是灌水和駡戰的人們啊!拜託你們不要進來了~~~多謝合作~~~

凡是進得這裹聊的人都會/將會是我的朋友啊!希望多啲好友入嚟啦!有時我可能唔得閒看舖,希望大家能夠見諒,當自己屋企招呼自己就可以了!~~~~~~

另外更希望尋找1名或多名拍檔在此招呼客人啊~~~(有意請pm我)

評分次數

• ckhooi74

傻豬仔: 我們的主題曲~~~~~~ ~~~~~~
EVERY TIME WE TOUCH

傻豬仔                          傻豬仔                           傻豬仔

輝哥                             靚妹子                          傻豬仔

JJ                      Kitty Mao Mao 姐姐                 乖姐姐

Kitty Mao Mao 姐姐                   傻豬仔                          DOBI

乖姐姐                          CAMMY

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
蘇永康~~~我願等~~~

Right Here Waiting - Richard Marx

hihi...........我唔係你要搵既人...但可以入黎嗎...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 02:39 AM 發表
hihi...........我唔係你要搵既人...但可以入黎嗎...??
當然歡迎靚太你入嚟啦~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 02:40 AM 發表

當然歡迎靚太你入嚟啦~~~
哈哈.....多謝....
你又未訓...??聽日要返工喎......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 02:45 AM 發表
哈哈.....多謝....
你又未訓...??聽日要返工喎......
咁啱睇緊無間道2嘛
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 02:46 AM 發表

咁啱睇緊無間道2嘛
o....今日唔洗打寵喇...???
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 02:54 AM 發表
o....今日唔洗打寵喇...???
近排寵區就嚟昇级了,比較有空閒一點
說起來~~~我和靚太你都幾有緣喎
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 02:58 AM 發表

近排寵區就嚟昇级了,比較有空閒一點
O....但升左級...壇主唔UPDATE 返 D data 就要重新再打過了..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:07 AM 發表
說起來~~~我和靚太你都幾有緣喎
此話何解...??
是因為我入論壇第1個識的是你...???
你開主題我第1個入黎講野的是我..??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:08 AM 發表
O....但升左級...壇主唔UPDATE 返 D data 就要重新再打過了..........
如來彿祖大人已經講過冇問題了
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:09 AM 發表
此話何解...??
是因為我入論壇第1個識的是你...???
你開主題我第1個入黎講野的是我..??
咁就緊係啦 好俾面~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:09 AM 發表

如來彿祖大人已經講過冇問題了
咁就好了.......唔洗嘥左之前打既心機.......