返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:10 AM 發表

咁就緊係啦 好俾面~~~
嘻嘻....咁岩我呢隻夜鬼未訓...
所以先咁好彩第1個入黎......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:11 AM 發表
咁就好了.......唔洗嘥左之前打既心機.......
係呀~~~之前大家都好驚啲LV,道具和寵幣有咩東瓜逗腐

回應 iwry@iwjy 第 1 篇文章

我来踩场,帮你踩旺他。。。踩丫踩丫踩

大哥,我来帮你顶场
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:13 AM 發表

係呀~~~之前大家都好驚啲LV,道具和寵幣有咩東瓜逗腐
依家佢話唔會有事就唔洗擔心啦....

尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗

谁来的???
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:11 AM 發表
嘻嘻....咁岩我呢隻夜鬼未訓...
所以先咁好彩第1個入黎......
咁咪係有缘囉
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:13 AM 發表

大哥,我来帮你顶场
hihi
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:14 AM 發表

咁咪係有缘囉
哈哈...又係喎....
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:13 AM 發表

大哥,我来帮你顶场
多謝你呀~~~
你(嗰張相)好靚女呀 好鬼cute呀
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:14 AM 發表
尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗

谁来的???
可能係佢的 darling......
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:15 AM 發表
hihi
hihi ,我之前有跟你有聊过吗?
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:16 AM 發表

hihi ,我之前有跟你有聊过吗?
應該冇了.....但我見過你喺吹水區的主題出現........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:14 AM 發表
依家佢話唔會有事就唔洗擔心啦....
遲啲系統昇级後,昇级也很容易了
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:16 AM 發表

多謝你呀~~~
你(嗰張相)好靚女呀 好鬼cute呀
我看了射雕英雄传才喜欢她的
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:18 AM 發表

遲啲系統昇级後,昇级也很容易了
岩晒你啦...咁鐘意打寵.....