返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:21 AM 發表

不過有啲bb肥 喎....................
cute嘛! 。。。bb肥cute
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:22 AM 發表

做麽要找她咧!u miss her?
係呀 希望佢見到啦~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:22 AM 發表
一升開...就自然想快d升轉.....係咪...??
就算我唔食,d族員都要食
係呢我想問下,,,,,,,有咩辦法可以d積分升得快d,,??
除左一個帖有1分之外.........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:23 AM 發表

...做麽不好意思丫
因為見你有個靚女喺度囉
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:21 AM 發表
哈哈....一陣cck 見到就死了.......
玩玩j...有时好搞笑ka...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:24 AM 發表
如果冇玩呢個論壇...睇到既機僧率係百分之零...........
所以我喺另一D壇都有開過吓............................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:24 AM 發表

舒援考試壓力嗎
考完咯!有时得空没事做,老这里找事做,来这里玩人
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:25 AM 發表
你兩個慢慢傾啦...我去睇now.......拜拜
88 la~~~靚太
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:29 AM 發表

所以我喺另一D壇都有開過吓............................
個point係...佢有冇玩開論壇...........
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:25 AM 發表

cute嘛! 。。。bb肥cute
超可愛!~~~ 係我鍾意嘅其中一類型........................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:25 AM 發表

係呀 希望佢見到啦~~~
还有没有联络丫!你故意给他看到这个网咯!
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:26 AM 發表
係呢我想問下,,,,,,,有咩辦法可以d積分升得快d,,??
等明年三周年,就有的买積分得啦!我也是买的
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:26 AM 發表
可以去打工區試試做任務,有時一個任務過億,也可每日清息............................
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:33 AM 發表

等明年三周年,就有的买積分得啦!我也是买的
有積分買咁好....????洗唔洗要好多錢...???我冇咩錢架.......