返回列表 回復 發帖
原帖由 00-00-00 於 2008-10-19 11:26 AM 發表
最紧要开心家族正式成立。希望大家多多支持。

虽然我的等级不高,但是我们可以一起努力。有兴趣可以加入。

家族仓库有基本需要的装备,如要其他装备请在此留言。我会尽量提供。 ...
小弟很窮的,送上小小賀禮...

EXP藥水00-00-0050送禮2008-10-19 15:03:05
原帖由 00-00-00 於 2008-11-2 02:53 PM 發表
may be i will loss for 30million tvb. if really like that then i will be very poor already.
how come a person called himself a poor person when he have $100,000,000.......
唉.....蛇年無咩運 :(
how come?? u still not telling me what happened
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 02:04 PM 發表

hi~~零x6, 可以這樣的嗎??
of course it's ok i got 5/6m by using that way today..
only 5/6m -.- u want rob me

回應 wongjj 第 423 篇文章

no=.= 50000-60000 only.....
原帖由 1739jay 於 2008-11-4 03:09 PM 發表

你又东家过西家,我又跟住来
你還未賠償我ga損失嘎
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 03:34 PM 發表

jay~~做乜跟住tim tim ar 你迷上了他??
他不會吧
原帖由 zukiroy 於 2008-11-10 02:27 PM 發表
說中的騎士終極武器,往往是可遇而不可求的!
攻擊:+5000
職業要求: 騎士 性別要求: 任意
等級要求: 3轉/300級 最高 99 轉
可升級
問 : 聖騎士劍同聖騎士劍2有什麼分別 ?

答 : 使用聖騎士劍加上騎士其他裝備(即是一套使用),會隨機發動套裝技能,額外增加攻擊力,

而使用聖騎士劍2就沒有這效果,順便說明(王者,刺客,法神這些裝備)也是有套裝技能,

所以大家記得要一套裝備使用.

copy form bubu~~
原帖由 00-00-00 於 2009-1-3 03:37 PM 發表

好,俾你
死仔,你捉左我地ga key姐黎呢到拳打腳踢
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 03:47 PM 發表

我同我的手足說你蝦我呀
手足到
原帖由 00-00-00 於 2009-1-3 03:52 PM 發表

错啦,系她走进来俾我捉
佢入定你捉都無關系啦,事實係你打左佢
原帖由 jnc3688 於 2009-1-3 04:00 PM 發表
不是这家族的人入黎要收过路费
我的大佬规定
key姐,佢ga手足都到左 .....我去搵人來,你"耐心"D等下
原帖由 jnc3688 於 2009-1-3 04:09 PM 發表
记得找多点人来
可以收更多过路费
哼,一人吐啖口水"浸"死你地
原帖由 00-00-00 於 2009-1-3 04:13 PM 發表

key姐,你既副帮主着草左
無呀-.-係交換左人"志"