返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月tvb now,tvbnow,bttvb9 z7 X+ {6 ]! Q3 H2 G8 M
我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
5 ~' ?2 {3 a, j4 g  E! y6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事2 `4 ?3 B  n3 W! R/ K. t
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生tvb now,tvbnow,bttvb; _  C. l8 j: w* |
有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" T; V  Y7 j1 ?2 ^+ M; L  c. G3 R
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
; }6 X, j% _+ P' A/ o5 g. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ n5 z' j4 @% @7 m* Y0 F; O
我好記得果次.......www2.tvboxnow.com) J7 D; c  X* @+ s" X3 \% ]/ b
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
, f5 N/ e" v- w* `" @www2.tvboxnow.com那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你
$ S5 N- G7 J9 ]$ ~1 L我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
6 ~) ^/ j& `7 Y1 @6 `) @; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb6 i& N4 U6 @$ H$ F
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失tvb now,tvbnow,bttvb! j' K9 U9 m/ g$ s8 o: T6 r

! i; m; u2 B0 Uwww2.tvboxnow.com8 N* k! s0 ?% \3 B

' f/ A+ X: l1 |( J8 t公仔箱論壇
( _5 V) ^* c3 Ttvb now,tvbnow,bttvb
  q/ ?  Y: Q5 B' c6 dwww2.tvboxnow.com[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
0 r3 D0 o; l6 c; S; \5 O請保特心情開心甜蜜.....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 x' Y" c: |/ a% l
tvb now,tvbnow,bttvb9 K$ w) ]! b/ r2 }/ U$ r
我會架啦
2 j' J4 L- O0 n嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
( u( x5 \! \( l6 `hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
, H4 @! Y# ]- ^  p* {5 n3 _公仔箱論壇
8 _+ s8 f4 v. Ttvb now,tvbnow,bttvb我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
/ e9 ]) x( `7 D/ s  k% Kwww2.tvboxnow.com戀愛得滋味是最甜的。
www2.tvboxnow.com; r2 e3 c, m5 v

3 O1 O' Y6 }8 S* pwww2.tvboxnow.com係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
( ~$ e! S3 l: M' a& B公仔箱論壇* p$ O4 [) J" k0 I2 w" q  D
tvb now,tvbnow,bttvb" z5 [, u; w. H/ C5 u+ x1 x
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
tvb now,tvbnow,bttvb: M; ^1 G$ q$ q( e

- Q6 j+ H. L+ T9 N3 m4 |  R送你經典句﹕幸福的光: q4 e0 ^$ e% b- P
當遇到現在
: V( P9 [8 N3 Gtvb now,tvbnow,bttvb和你相伴一生的人7 Z6 Y/ g) h5 F( `# Y
要百分之百感謝他愛你公仔箱論壇! {$ [/ j6 c  A9 ?
因為tvb now,tvbnow,bttvb3 h7 J$ d' l+ U6 H3 t9 U
你們現在都得到
. i% o. F+ z' W- W# z% z+ [5 r幸福和真愛
tvb now,tvbnow,bttvb+ l" V* T8 R+ N  D3 ~

/ ^3 g: g2 i+ g) X! k$ F公仔箱論壇
. r% r7 E1 u# R( @0 Z- N$ R+ G大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
7 r4 Y" A* _. T. f& u公仔箱論壇1 m/ w) M- N5 N2 y

評分次數

• yumiko123456