返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-12-2 04:48 AM 發表

野.......................我說話正正經經~~~都唔識得吹水..嘻嘻
當真, 果然, 哈哈!
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-2 09:49 AM 發表

辉哥说得对~
不过我也没想到我也会入榜~
这也证明了你的实力。。
哈哈。。看来谦虚真的是华人的美德。。。
我忘记多谢提名我的人..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-12-2 10:36 AM 發表

當真, 果然, 哈哈!   
旺財, 你個靚主人幾時呃過你啫~~  
真系珍珠都冇甘真~~如假包換~~嘻嘻
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 ckhooi74 於 2/12/2008 09:37 發表
这次镬得投票的朋友是由你们的好朋友提名出来的。。
所以不必怀疑自己的吹水实力。。。
my real fd mo 提名me....i'll hate her forever....
原帖由 wongjj 於 2008-12-2 05:46 PM 發表

my real fd mo 提名me....i'll hate her forever....
边个。。?
原帖由 ckhooi74 於 2/12/2008 19:11 發表

边个。。?
u duno ma?? fai fai.....dobi lor...
原帖由 wongjj 於 2008-12-2 08:17 PM 發表

u duno ma?? fai fai.....dobi lor...
吓.....セ提名致FRIEND咩..... O....JJ...SORRY....LOOOO
但都冇你份...... 我要提都提大牛BLUEBLUE啦

回應 DOBI 第 70 篇文章

咁又係~~你 (來自 ) 只有大牛&BLUEBLUE最愛DOBI ... ..
咦...? 可以在这里吹水了bo...
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 72 篇文章

是啊。。你可以吹爆它。。但是dobi同jj系度闹紧交。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-3 10:53 PM 發表
是啊。。你可以吹爆它。。但是dobi同jj系度闹紧交。。
我们静看观战咯...
珍惜四人帮。。。
1.mickeybblim
2.qqbubu
3.ckhooi74

回應 susanice 第 75 篇文章

衰神..提名过咗架...多谢你的
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥