返回列表 回復 發帖
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:39 PM 發表

但是我没有穿黄色衣服的啊。。。
哦。。咁应该是我搞错了。。这次死得了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-7 11:40 PM 發表
唉。。你又没声没息的走了。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:43 PM 發表

哦。。咁应该是我搞错了。。这次死得了。。。
那就算是多认识一个朋友咯。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:39 PM 發表

但是我没有穿黄色衣服的啊。。。
噢噢。。应该是白色衫。。叫lim  yX XXXn的。。是吗??
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:45 PM 發表

那就算是多认识一个朋友咯。。。
哈。哈。我D朋友都是在这度识的。。
簽名被屏蔽
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:46 PM 發表

噢噢。。应该是白色衫。。叫lim  yX XXXn的。。是吗??
哈哈。。都不是啊。。。
那你有没有add猪猪啊。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:47 PM 發表

哈。哈。我D朋友都是在这度识的。。
哦。。好事啊。。。。

那你的朋友不久很多啊。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-7 11:50 PM 發表
做了股后之后就唔痴家啦。晚晚在股票行睡
哦。。咁你做唔休咗她啊。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:51 PM 發表

哈哈。。都不是啊。。。
那你有没有add猪猪啊。。。。
有啊。。我的名hoo w// k///..
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:52 PM 發表

哦。。好事啊。。。。

那你的朋友不久很多啊。。。
哦。。是啊。。已经有20几个了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:57 PM 發表

有啊。。我的名hoo w// k///..
哈哈。。好啊。。我去找你咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:58 PM 發表

哦。。是啊。。已经有20几个了。。
哈哈。。交友的好地方啊。。。

是咯。。婆婆去了哪里啊。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:00 AM 發表

哈哈。。好啊。。我去找你咯。。。
哦。。。我等你。。金仔都有在个度。。