返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-8 12:21 AM 發表
老2 welcome back吖!!!   
哦。。是你的激励,我才会番出来玩嘢。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
簽名被屏蔽
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:21 AM 發表

哈。哈。唔会啊。。这个问题应该是我问你才是啊。。
哈哈。。当然不会咯。。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:26 AM 發表
我没权力咔。我是嫁MM不是娶MM。

噢噢。。。疯兄。。你是时候发一发你的疯狂的血了。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:26 AM 發表

哈哈。。当然不会咯。。。。
哈。哈。看到边条茂利是我吗??
哈哈。。 有嘢玩喔。。。
簽名被屏蔽
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:29 AM 發表

哈。哈。看到边条茂利是我吗??
当然知道啦。。。。。

你是我的老二啊。。。我一定认得你的啊。。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:30 AM 發表
我去看看你们的FaceBook先
原来风少也有的啊。。。
簽名被屏蔽
原帖由 mun2 於 2008-12-8 12:29 AM 發表
哈哈。。 有嘢玩喔。。。
哦。。朦胧美。。想玩D咩啊???
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:30 AM 發表
我去看看你们的FaceBook先
嘿。。嘿。。咁你add我地啦。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:30 AM 發表

当然知道啦。。。。。

你是我的老二啊。。。我一定认得你的啊。。。。
哈。哈。。咁样衰。。一定认得到啦。。
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:31 AM 發表
4人帮太多人啦。我搞不掂
嘿。。嘿。。你放心。。四人帮的问题。。我帮你搞掂。。。