返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 12:14 PM 發表

有啊...名單系第二貼個度公佈左啦...
多谢贵猪。。你果然是贵气逼人。。。
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 12:00 PM 發表

當然系豬豬啦......不然怎麽會叫富豬∨貴豬呢?(第8位$88888)
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-31 12:42 PM 發表

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
又偷我嘅經典對白....
原帖由 无印良品 於 2008-12-31 12:13 PM 發表

(第十位顧客歡迎你啊..你是最後一位啊$88888)

不是猜中才有钱拿吗??进来就有钱拿。。。。早知我就不用去爬楼了。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-31 02:14 PM 發表

不是猜中才有钱拿吗??进来就有钱拿。。。。早知我就不用去爬楼了。。。。
但是嘉儿有特别红包吖。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-31 02:18 PM 發表

但是嘉儿有特别大红包吖。。。
甘又系。。。。。但系爬楼真的好累哦。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-31 02:20 PM 發表

甘又系。。。。。但系爬楼真的好累哦。。。。
哈哈哈,运动多(眼球)身体好..
哇!新店开张,都不通 知我一声,钱有没有地拿!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-31 02:44 PM 發表
哇!新店开张,都不通 知我一声,钱有没有地拿!
没有了。。。QQ。。。。拿完了。。。。
恭喜新店开张
原帖由 ngls 於 2008-12-31 02:45 PM 發表

woo~~woo~~迟了
恭喜發財
born to die
原帖由 ngls 於 2008-12-31 02:45 PM 發表

嘉嘉系爬樓冠軍啊....哈哈....我要搞多個活動先得....

XXX樓獎勵幾多....
XXX樓獎勵幾多...

等大家去跳樓....跳到XXX樓就有獎金....
原帖由 YUYUME 於 2008-12-31 03:37 PM 發表
恭喜發財
大家甘話...恭喜發財!!!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-31 03:03 PM 發表

woo~~woo~~迟了
.....你跑得太慢了...