返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb, M. B% r+ o( c6 d$ A2 q: j

M6 D4 I3 h+ `1 r% s0 ?: Y, _www2.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
; R0 k6 e+ s7 uwww2.tvboxnow.com弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _4 l0 C" p/ U' t# u
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去! t! n  f% I) ^, Z+ K( C3 [, t: @  B
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
www2.tvboxnow.com& F% o& o5 h# F; e8 C* h: F( }% b
我都唔識什么花, no problem 啦 !公仔箱論壇* F- N5 L; O; ]' v

7 S" ^  P8 p+ S2 j" Z# B公仔箱論壇我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
) q7 e- m$ S8 r. W* wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* ?- |3 x- @6 n; J; x+ T公仔箱論壇公仔箱論壇: U3 b# ]4 g* o/ M% `* X7 n

, z* W. e+ e! I& }/ U9 V* s, Wtvb now,tvbnow,bttvb
+ U. r/ N' B+ xwww2.tvboxnow.com
/ z) L# L& o% \) O+ n1 o公仔箱論壇

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
% _& k/ D3 m/ x( {8 \0 X& J
& y+ D! K- @9 P% `5399231
# B, Z! O" O* p! ^" E' e8 zwww2.tvboxnow.com2 [: |( ^" H: i* q$ i# _
: d6 q( C$ t* f" u公仔箱論壇
0 \6 q; \  N* o, c3 T5399233www2.tvboxnow.com# d% u# S- M) Y2 f& f
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
- T- ~; g' h$ x! g3 a
* D+ S' x9 I9 `7 P' S0 [" I6 L4 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb! m: H- a. Q9 V& _- K
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽

# Y! a- ]$ w% x+ o: v, x
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvb now,tvbnow,bttvb- w" v, D& V. ?0 V
www2.tvboxnow.com7 I" L0 a$ z! Z. y8 T. e
www2.tvboxnow.com7 A* O, J5 R% x
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
' D" }% n/ F5 x$ X$ u+ mtvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 t" [) V$ n8 ]8 S% I1 [
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇. Z# E/ j/ z0 u4 k
公仔箱論壇" ?7 ^9 o: j7 H0 m& q# x  }' O, b
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
6 C* K! _- j) ]2 y6 @: H$ K$ S0 Ntvb now,tvbnow,bttvb' G3 @' T& \0 h) c- U4 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 S: X( x9 P2 J; c  j

' {' e; S( e, x- R$ l; R* ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

www2.tvboxnow.com6 f- A, Q+ P* X% ^
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvb now,tvbnow,bttvb; X/ {, Y4 {8 S# l- H

6 d& K! u8 c  H0 H$ l) K最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!$ \1 ~, M- E3 s2 ?
, o9 \( Y2 I' }+ |4 h7 d8 P4 j% Q/ C' ^( l2 ]( Z3 q! d
5403034www2.tvboxnow.com& w5 A* C6 t: ~' Q4 u
我家門口的楓樹! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ h. e, |& Q2 r; i
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家公仔箱論壇, ~  }0 q4 w: q! @
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
/ b; S- B" V4 A4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G3 q" A9 C% h: ^, Z3 N
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!公仔箱論壇% V9 q* p3 _7 Q
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
- f3 {, t- ]: t# U0 R( z" W, s
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?www2.tvboxnow.com, J1 S" H# d3 M6 R
tvb now,tvbnow,bttvb# u, y& b3 n# T1 `: ]8 s# t
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J+ @% G3 Y+ g1 Y9 i: @8 e

9 i; N7 E3 b  v3 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 n) ]2 J; W) o' u" f! T! r( e1 z# Z2 q9 H
- e! R9 J% s$ q" X
4 ?& ~9 }% x2 |5 R0 d6 ]
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?公仔箱論壇2 B/ P$ o7 W* h- F7 ]5 s" ^5 O

* T! i) h/ N/ F+ E+ Z* w+ U5 [5 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb" N' X+ o" O. p  y# E/ a/ |4 d

) n/ m! L! h& g% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5405105tvb now,tvbnow,bttvb: a2 T1 F' ?1 @8 ?

- T: \6 f7 R+ U7 j5405106公仔箱論壇: Q9 J0 h) I* ?7 u  W( q3 Q
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
: r6 ^) j4 E4 U. }. C! A+ ~, k公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~