返回列表 回復 發帖
[-O<
原帖由 冰玉 於 2006-11-1 11:51 PM 發表。 
^:)^uncle蝦條不如msn傾
pm 講......>:/ >:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 ed_teck 於 2006-11-2 12:15 AM 發表。 

想问下虾兄, 了解下情况.. ^^
但是虾兄好像潜左水
沒有呀......我都唔識佢......
不過見係 u 仔打工區出貼人工高高......
請人打工用係奇奇怪怪既方面.....
細心一 check......原來係同一人來姐.....
估佢係 hack 銀行姐.....咪貼來問下羅/比大家知道!!!
上面理不理沒有傷干......

而家我已經盡量低調 同不理野.....放心!!!>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-11-1 11:12 PM 發表。 

你當我死左:-O
我既好友列表沒有人 online麻.....
無人我就閃啦......:-*

ps:又一次勇闖死城

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-11-2 11:41 AM 發表。

pm 講......>:/ >:D<
=(( 哦...你都唔睇pm既
原帖由 冰玉 於 2006-11-2 11:47 AM 發表。 

=(( 哦...你都唔睇pm既
我已經好盡量抽空去 check pm.....
佢唔出聲.....我真係唔知道......^:)^

咁做野緊要d嘅
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-11-2 03:01 PM 發表。

我已經好盡量抽空去 check pm.....
佢唔出聲.....我真係唔知道......^:)^
=(( 我都覺好衰
蒲o下頭 .....閃 ....
撈 post =((
如果你怪責我傷害你,相信我,那一定是因為不那樣做的話你會傷得更深。
看起来不错的说
頂post^:)^
Henry is a good player .but i like V.persie better
去左第二版
wat 第二版?