返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2009-3-14 08:57 AM 發表
凡事某绝对。。。
以往成绩已是过去。。。

只有今晚守住直播先知道成绩。。。

我进来只是想讲声。。。好小声“利记加油”
歡迎你來
善意討論不用小聲的
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
血洗利物浦
原帖由 tshek 於 2009-3-14 11:05 AM 發表

但願有場好波睇就足夠了。
你地就好。。。我有annual dinner。。。某得睇。。。好惨~
原帖由 HIDE 於 2009-3-14 11:13 AM 發表

歡迎你來
善意討論不用小聲的
哈哈。。。小声D好。。。
话晒唔是自己区。。。
曼聯加油啊
我真係好想睇到你地WIN利記
原帖由 steve86 於 2009-3-14 02:52 PM 發表

你地就好。。。我有annual dinner。。。某得睇。。。好惨~
你有得吃免费的,真好。
ii i were you. i perfer MU game more
我在利迷區留言說
利迷可以過來一起討論今晚的賽事
大家不要趕客啊
兩隊球迷在一齊看球才有氣氛
希望今晚有利迷來
hide曾說過:
Support ar!!!! at least 3-0 Man Utd win win win!!!

Rooney, Berbatov, C.Ronaldo Goals !!!

JS Park will look after Riera!!!! ^^p , and carrick will take k of Gerrard!!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
[1]曼聯
阵式:      
1  雲達沙
15 尼曼查 維迪
5  里奧 費迪南
3  艾拉
22 奧沙
8  奧利華拉 安達臣
16 卡域克
13 朴智星
7  基斯坦奴 朗拿度
32 泰維斯
10 朗尼

后备
12 賓 科士打
24 費查
11 傑斯
23 莊拿芬 伊雲斯
9  貝碧托夫
18 史高斯
17 拿尼
hide曾說過:
利物浦[3]
阵式:
25 連拿
23 加歷查
37 史基泰
12 奧利里奧
17 艾比路亞
20 馬斯真蘭奴
21 盧卡斯
9  費蘭度 托利斯
8  謝拉特
11 尼亞拿
18 古積特

后备
4  希比亞
31 艾沙亞
2  杜辛拿
24 尼高治
1  迪亞高 卡華利尼
22 恩素亞
19 賴恩 巴布
hide曾說過:
hide曾說過:
32 泰維斯
10 朗尼

費SIR真係信TEVEZ係大賽專家
原帖由 HIDE 於 2009-3-14 06:31 PM 發表
我在利迷區留言說
利迷可以過來一起討論今晚的賽事
大家不要趕客啊
兩隊球迷在一齊看球才有氣氛
希望今晚有利迷來
上次我都有同國米迷咁講,冇人理我
Liverpool Hyypia 正選,佢會累利記輸波