返回列表 回復 發帖

首先,門將 雲達沙減少出場,比賓科士打多d機會表現自己
之後到後衛,基本上不需要改善,只是加強返多個中堅便可
中場,需要改動很多
左翼,本人覺得賣掉蘭尼,買返個左翼,加埋杜鍚就ok
進攻中,曼聯現在最缺乏的地方,費sir諗諗有人可以代替 (個人認為安達臣未有能力做到)
防守中,有卡域克,加埋下季復出既夏格,重有埋費查 ok的
右翼,如果c7留隊,沒傷,他一定是場場出的
還有星仔,傑斯,史高斯(唔知會唔會走?)作替補
前鋒, 真係想賣走左貝9,集資買迪維斯
可惜,不太可能,所以賣走貝9
之後買一個勁前鋒(賓斯馬is ok),加埋朗尼
重有馬切達,韋碧完 兩個新人
應該可以應付到
所以下季陣容希望:
        雲達沙+賓科士打

拉菲e     李奧   維迪     艾拉

夏格                  卡域克   
        (新進攻中場一名)
c7                              朗尼
        (希望係賓斯馬)

p.s 本人只是說說而已,全力支持曼聯 4連冠 \_/

評分次數

• wlt1110

• tok

你忘了費沙金寶

不過翼位係唔多夠人
買返個左翼,加埋杜鍚<--杜錫要多少少時間證明自已

右翼C7以外沒有級數既替補
星哥係對強隊守就可以,攻就…XXX
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
你忘了費沙金寶

不過翼位係唔多夠人
買返個左翼,加埋杜鍚
tok 發表於 2009-6-1 10:48 PM
也對,不過我估費sir
都要賣走3-4人才開始擴軍
不竟現在經濟不太好@@
(比較值錢,貝9,蘭尼)
蘭尼   值$?
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
蘭尼   值$?
tok 發表於 2009-6-1 11:02 PM
應該都值1000萬鎊吧-0-
進攻中場推薦一名人選,
皇馬-史奈達

不知大家點睇呢?
好!佢進攻ok,不過佢守力唔多夠…
始終要個攻守都有既好D
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
我本身愛荷蘭人…
不過費sir睇怕都係愛巴西多,拉丁裔人
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
好!佢進攻ok,不過佢守力唔多夠…
始終要個攻守都有既好D
tok 發表於 2009-6-1 11:35 PM
應該如果打4-3-3
有兩名防中就不太需要
要求進攻中場防守@@
不是去bolton,是stoke city offer他。
看看基恩也是从sunderland教起
wlt1110 發表於 2009-6-1 01:14 PM
yes he is... but I think when Keane pick up Sunderland they were still in the Champion League.

and you can see... Keane left already.  The best coach usually spend at least 3-5 years from little team or be an assistant to learn before they move to a bigger club...

When a team team play in EPL, it is a pretty big team if you ask me.
賓斯馬唔易買,俾我就搞吓個中場先,我哋可能要搵個好啲嘅攻中

我自己覺得Moutinho唔錯,除非安達臣出年突飛猛進,如果唔係安達臣都係後備多

蘭尼應該會走,不過可能只值 800 萬,如果用佢加現金嚟換華倫西亞可能對各方都有利
曼聯,得到華倫西亞
韋根,找到華倫西亞代替品
蘭尼,有正選踢

右後可能要搞搞,其實問題唔大,不過唔多放心
拉菲爾,布朗同奧沙都唔係一級右後
如果可以搵到右後,布朗就要賣,因為布朗將會係第三右後同第四中堅

今年可能會買龍門,我哋係有兩個等上位門將
不過始終俾唔到我咩信心,一個傷多過踢,一個失失慌

防中我之前已經講過,如果夏生唔掂就一定要入貨
我哋最硬淨嗰個防中竟然係費查

中堅里奧開始老,伊雲斯會越來越多機會
要睇吓De Laet同個巴西仔係咩料

七小福最後三個出年應該係最後一年,其實佢哋今年退休可能仲好
可以讓幾個歐聯位出嚟

評分次數

• wlt1110

• tok

1:買賓澤瑪才能更上一層樓
2:納尼進步緩慢
3:韓國仔位置被取代
4:庫茨扎克無機會上陣
5;特維斯不要當替補

點睇Lee 5點
tok 發表於 2009-6-1 10:17 PM
别说钱,我觉得benzema的能力也不输给berbatov,只是如果成真,需要时间适应,再说也年轻后生可畏
nani进步缓慢的原因是中场人才济济,连fletcher出场多过他,不争气,可以考虑租借或卖人套现
星仔我觉得不可能被取代,一场欧冠失利就判他死刑。。。他还会是老佛爷的心中一颗重要的棋子
vds一日留在曼联,kuszack和foster的出场机会减少,所以卖人走人都情有可原
有谁甘愿当替补呢,这需要很大的耐心。。。
首先,門將 雲達沙減少出場,比賓科士打多d機會表現自己
之後到後衛,基本上不需要改善,只是加強返多個中堅便可
中場,需要改動很多
左翼,本人覺得賣掉蘭尼,買返個左翼,加埋杜鍚就ok
進攻中,曼聯現在最缺乏的地方,費sir ...
gunden 發表於 2009-6-1 10:29 PM
其实曼联现在壮大的阵容是不需要大量补充
别忘记板凳年轻球员。。。。如果要就是加强前锋位置
你忘了費沙金寶

不過翼位係唔多夠人
買返個左翼,加埋杜鍚
tok 發表於 2009-6-1 10:48 PM
对,曼联至少有三位年轻前锋,macheda,wellback,campbell。。。
左翼有ronaldo,tosik,giggs,星仔,gibson都可以尝试这个位置
也對,不過我估費sir
都要賣走3-4人才開始擴軍
不竟現在經濟不太好@@
(比較值錢,貝9,蘭尼)
gunden 發表於 2009-6-1 10:51 PM
曼联话晒都是四冠王,有钱赚。。。。只怕收自平衡,不肯出大钱买入
蘭尼   值$?
tok 發表於 2009-6-1 11:02 PM
想当年买nani是很值钱,现在有可能折半
有谁肯付高钱给一位一个赛季出场率低的球员,兼是英超最佳演员奖呢?哈哈