返回列表 回復 發帖

首先,門將 雲達沙減少出場,比賓科士打多d機會表現自己
之後到後衛,基本上不需要改善,只是加強返多個中堅便可
中場,需要改動很多
左翼,本人覺得賣掉蘭尼,買返個左翼,加埋杜鍚就ok
進攻中,曼聯現在最缺乏的地方,費sir諗諗有人可以代替 (個人認為安達臣未有能力做到)
防守中,有卡域克,加埋下季復出既夏格,重有埋費查 ok的
右翼,如果c7留隊,沒傷,他一定是場場出的
還有星仔,傑斯,史高斯(唔知會唔會走?)作替補
前鋒, 真係想賣走左貝9,集資買迪維斯
可惜,不太可能,所以賣走貝9
之後買一個勁前鋒(賓斯馬is ok),加埋朗尼
重有馬切達,韋碧完 兩個新人
應該可以應付到
所以下季陣容希望:
        雲達沙+賓科士打

拉菲e     李奧   維迪     艾拉

夏格                  卡域克   
        (新進攻中場一名)
c7                              朗尼
        (希望係賓斯馬)

p.s 本人只是說說而已,全力支持曼聯 4連冠 \_/

評分次數

• wlt1110

• tok

你忘了費沙金寶

不過翼位係唔多夠人
買返個左翼,加埋杜鍚
tok 發表於 2009-6-1 10:48 PM
也對,不過我估費sir
都要賣走3-4人才開始擴軍
不竟現在經濟不太好@@
(比較值錢,貝9,蘭尼)
蘭尼   值$?
tok 發表於 2009-6-1 11:02 PM
應該都值1000萬鎊吧-0-
進攻中場推薦一名人選,
皇馬-史奈達

不知大家點睇呢?
好!佢進攻ok,不過佢守力唔多夠…
始終要個攻守都有既好D
tok 發表於 2009-6-1 11:35 PM
應該如果打4-3-3
有兩名防中就不太需要
要求進攻中場防守@@
c朗走了,而蘭尼士砵亭想回購NANI
甚至用莫天奴+$$
今年可能是曼聯調整期
不過希望可以買賓施馬,ROSSI,同埋史奈達
邊鋒方面我覺夠@@
星仔,杜錫,還有傑斯可用
不過當然買到韋根的valencia也不错
咁我覺得已經很足夠~

評分次數

• tok

我覺得賓施馬來的機會大@@
2500萬磅,個人認為真係好值
而rossi 佢黎埋就可以更加加強中場方面
至於列貝列...叫價太高...
同埋好似冇咩商業價值???

評分次數

• tok

其實在6月30日前c7轉會前
曼聯應該不會作出任何買賣@@
因為皇馬d錢未比到手
就唔會買人住
我估係咁@@所以咁多傳聞都應該是炒作吧@@
推一下,
費sir d轉會次次都搞到8月尾先OK....
等死我地d排曼迷...

傳聞1700萬迪亞高盧比斯英鎊加盟已達協議

1700萬 買個龍門 值唔值呢??@@
最訣消息~~
曼聯想買阿古路@@
朗尼+阿古路+貝9+兩個新人前鋒
應該都夠...
費sir快d買中場啦@@
有可能成为曼联一号,等英足总确定引用6+5条例。。
wlt1110 發表於 2009-6-25 10:39 AM
如果真的話~~對曼聯影響大唔大??
Manchester United sign Wigan's Luis Antonio Valencia for £16million

感覺上£16million有點貴
但如果有好成績就超值了~~
買了一名右翼
係時候轉移去買中場呢~費sir
有消息說阿記有意賣法比加斯
標價4000萬磅
費sir 可以考慮買法比仔@@
本人十分欣賞維拉這支球隊
因為他們是最多英格蘭球員在陣
又能給年輕小將上陣機會

評分次數

• tok