返回列表 回復 發帖

又无人啦!!!!!!!!!
就黎死嘚。。。。
功课多到 = =" .....
唔好死住!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
I am 吹水派 +

有冇糧出
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
I am 吹水派 +

有冇糧出
JackyNelson 發表於 2009-8-7 04:57
要幾多?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
要幾多?719807
lux1261 發表於 2009-8-7 01:48 AM

十億 可以o馬???
個家族list 唔見左既?
HIDE 發表於 2009-7-24 02:35 PM
個list 係我心度 吾比你睇
無左我名
lux1261 發表於 2009-7-24 04:29 PM
你1-7 都放假 都冇人做野啦..
I am 吹水派 +

有冇糧出
JackyNelson 發表於 2009-8-7 04:57 AM
有 我幫你儲起左 你大個果陣比返你
有 我幫你儲起左 你大個果陣比返你
dororo 發表於 2009-8-30 07:47 AM
我已經好大個果 law wor.

再大d.......

有人問我 我就會講 但是無人來
我期待 到無奈 有話要講
得不到裝載 我的心情猶像樽蓋
等被揭開 咀巴卻在養青苔..

有人來拍照要記住插袋
0____0 时间过的真快......
我要50积分。。
我要50积分。。
rbh013 發表於 2009-9-20 07:35 AM
灌水

響吹水派鋪C度灌水

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
ZFhWB1UmZWs&feature=related
mickeybblim 發表於 2009-10-21 12:24 PM
mickey, long time no see! how are you?