返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
" b9 B: P" L$ `: k! g公仔箱論壇 e+諗起都覺得自己果時好傻呀!+ k9 [" q, e  x( G" A6 f0 Q. F
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表
! d) R% b, m' S0 ]www2.tvboxnow.com咁你幾時呀?
5 [- o; l' H0 m: @/ e我17
9 i% E) g4 S0 B% X4 l6 p; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我13歲啊..+ ]0 f6 D% F' O0 V0 B+ O

3 [, |: c+ c+ h, s我今年先得個14歲.." n5 T& S, c8 b' X- U
% k7 B( z- ~, T7 P" i) b: [
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
" i* p9 y4 L; q: j- \公仔箱論壇3個月大
tvb now,tvbnow,bttvb  u  S$ H9 r7 D5 J8 I* Z
咁勁嫁.佛兄..=D>tvb now,tvbnow,bttvb; V2 j% K4 C7 x: S

( J( w" O. t4 u- t5 v$ ]; I' @7 O公仔箱論壇三個月大又點初戀啦?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |+ m: r1 F0 Q" s
" ^; K. N3 K+ O, S+ ^4 m- c
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ _  n. k* v( s+ M
3個月大
www2.tvboxnow.com' N7 F# ^1 r+ }! G* L3 k
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
, i% M, Q4 |( H' r公仔箱論壇我既初戀情人就係我現在老公
: i2 ]8 j) Z3 k3 f, p; G7 jwww2.tvboxnow.com好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表8 W! r+ y( ~: w! d
20歲..9 c; D; u0 M8 _% s0 e) n. C# @% s
我既初戀情人就係我現在老公, d, o0 B' {# m$ K2 B. ~/ s
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( J, U9 ?3 k4 Q/ {8 e8 h
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表www2.tvboxnow.com2 `- x$ e4 M8 q6 w0 F  e8 q
3個月大
0 N* q1 u# y6 t! E' a% oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb% c' w& C; r$ q" `
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
, D8 t5 D, \& w+ M. Z: U7 Owww2.tvboxnow.com未戀 XD
4 @1 r5 a1 w2 t8 L  R8 ^7 @  p% m
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
# ?' n$ T4 u0 p' c. E, ~! @+ b
5 @2 B, Z3 w: H7 N+ etvb now,tvbnow,bttvb我13歲啊.., h* u0 _- [& v

, N) V" J: N1 e9 x: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今年先得個14歲..9 `6 ~) L' B! L7 Q

$ Q# G& y' V4 ^# ?/ b" l2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。初戀仲要得個1個月..唉.
www2.tvboxnow.com* i  y2 d! G% Y* h
經已多過我.....
$ I: ^$ s5 O- j7 L" C2 |9 x# `+ y1 H我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me