返回列表 回復 發帖

好可愛既桃子

桃子係我fifi生既第6女...佢越大就越可愛..可以企5分鍾俾人影相..超攪笑
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

桃子件衫仔好靚好襯佢..但係果邊又唔似賣寵物衫嘅地方..你帶佢出街玩?
佢都算幾叻喎..企係度咁耐見佢嘅表情都仲好開心一d都唔覺累坩
宜﹗真係好得意哦﹗唔知係唔係好凍呢﹖見桃子都要多著多件衫既,多謝樓主分享。謝謝﹗

評分次數

• dxb

wow 好cute啊
你想不想卖啊
thank you for sharing

評分次數

• dxb

wow 好cute啊
你想不想卖啊
thank you for sharing
KwokLau 發表於 2009-12-3 11:30 AM
樓主人當桃子係自己嘅子女一樣..我諗就算俾多多錢都唔會賣心愛嘅桃子俾人 ^^
噢!好像模特儿。。
好漂亮

評分次數

• dxb

樓主人當桃子係自己嘅子女一樣..我諗就算俾多多錢都唔會賣心愛嘅桃子俾人 ^^
dxb 發表於 2009-12-3 11:44 AM
如果你有機會黎我叫佢主人帶佢出黎俾你睇..佢主人好中意同佢去街..幾乎每次出街都帶埋佢..仲每日帶桃子去飲奶茶食芝士三文治..

我地呢度養狗既主人好多都中意俾衫佢著架..通常出街就著衫..除左天熱..有一d主人靜係狗狗衫都幾百件..唔岩著既就送俾人..

而桃子既衫係度身訂做架..但唔貴喎..連工包料都係80蚊一件..係咪好祗呢...

評分次數

• dxb

著住衫重可以請請真係好叻喎!

評分次數

• dxb

如果你有機會黎我叫佢主人帶佢出黎俾你睇..佢主人好中意同佢去街..幾乎每次出街都帶埋佢..仲每日帶桃子去飲奶茶食芝士三文治..

我地呢度養狗既主人好多都中意俾衫佢著架..通常出街就著衫..除左天熱..有一d主人靜係 ...
曉晴 發表於 2009-12-3 03:10 PM
如果第日有幾會過黎一定揾你帶桃子出黎玩最好就帶埋五郎個百厭星添喇 ^^
我覺得細種嘅狗著左衫仔真係會得意d..
但係俾佢飲奶茶得唔得o架
訂做連工包料都係80蚊真係好抵鍾意咩款式都得仲抵過賣現成嘅衫仔
請請唔難 好多狗都識
但係企得咁直就唔易喇

評分次數

• dxb

點會有人肯將寵物拎出去賣
寵物就好似家庭一份子
當日我家隻貓貓有事
阿爸都帶去睇左幾次醫生
做過手術 唔到最後肯定醫唔到
都唔會叫醫生打針 等佢去到舒服d
點會有人肯將寵物拎出去賣
寵物就好似家庭一份子
當日我家隻貓貓有事
阿爸都帶去睇左幾次醫生
做過手術 唔到最後肯定醫唔到
都唔會叫醫生打針 等佢去到舒服d ...
tony567567 發表於 2009-12-4 04:46 PM
所以想養寵物嘅朋友要諗清楚係咪可以照顧到佢地先好養..唔有因為一時興起當玩具咁買返屋企之後又冇人照顧佢..好慘o架
so so cute
haha ... so cute . still standing on two leg .
and wearing cloths.

評分次數

• dxb

谢谢分享!!